Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.431
- 9.021
- 1.203
İlkayın net maaşı kaçdır acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru öyle bir organizasyon yapmıştık bizim okulda bir kaç okulun katılımı ileseninle bir yerde bir şekilde karşılaştık amma bilemiyorum.
artvin yöresiyle hatırladığım kadarıyla ali rıza bey iöo bahçesinde gösteride bulunmuş idim.
İlköğretim olmuştu ya ama 6-7-8e orta okul diyorduk alışkanlıktanİlköğretimde okudun mu adminim sen daha yaşlı olduğunu dusunuyordum .. Yoksa lafın gelişi mi dedin bizde ilkokul orta okul vardı şimdiki gibi
O ne lanArı vız vız vız gösterisinde bulunmuş muydun? Bir arkadaş soruyor.
Ben ihsan dikmende okudum brom. Ali rızaya bi kere gösteriye gittim. Orası Keronun muhitLan oğlum benim kuzen orada okudu. Ara sıra giderdik. Seninle kesin karşılaşmışızdır.![]()
87liyim
Ortaya karışık varsaVar abi nasıl istersin
hayırdır biraderArı vız vız vız gösterisinde bulunmuş muydun? Bir arkadaş soruyor.
Aha yıl da tutuyor. Aynı organizasyondan bahsediyor olabiliriz pek muhtemelDoğru öyle bir organizasyon yapmıştık bizim okulda bir kaç okulun katılımı ile
Sene 2001 falan
Karışık siparişiniz geliyor, lezzetlerimiz arasında gizli bir hazine var!Ortaya karışık varsa
Yükle kardeşim