Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuayip kripto cimbomlu olduğu için bize gelme konusunda gayret göstermiştir zannımca

bats ı ilk söyleyen

bu da oyuncuları
GQcc0NVXYAAo7As

Thuram + Mukiele sarsın ligi paket edelim.

Batshuayi'nin gelişi Icardi'nin de performansını arttırır bu arada, Icardi sezon içindeki çok ciddi düşüşlerine rağmen net bir alternatifi olmadığı için sürekli oynadı ama bundan sonraki süreçte çok büyük bir düşüş yaşarsa Okan hoca Batshuayi'ye fazlaca süre verebilir. Zaha ve Kerem'in olduğu yerde sol kanata Barış'ı monte etmiş bir hoca Okan Buruk forma adaleti son derece yüksektir.

Geçen de yazdım, sağ bek olarak niye Mukiele’ye gitmediğimizi anlamıyorum hem üçlünün sağ stoperi hem üçlünün bekinde oynamışlığı var adamın, düz bek zaten oynar.

Hala Bats transferinin olacağını düşünmüyorum. Zaten en başından beri istediği parayı alabilmek için bizi kullanıyordu, bize gelmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Hatta hala da kullanıyor bence. Anlaştı haberleri geldiğinde göre 2 gün sonra suyun karşı tarafına imzayı atacaktır.

Hala Bats transferinin olacağını düşünmüyorum. Zaten en başından beri istediği parayı alabilmek için bizi kullanıyordu, bize gelmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Hatta hala da kullanıyor bence. Anlaştı haberleri geldiğinde göre 2 gün sonra suyun karşı tarafına imzayı atacaktır.
Mümkün değil iş bitmiş buradan dönmez en garantici Haluklar bile bitmek üzere dediyse bitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt