Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bats ı ilk söyleyen
bu da oyuncuları
![]()
rakamları bildigimiz halde resmiyete kavuşuncarakamlar baya yüksek gibi
Geçen sene boey münih haberleri varken bayernliler neden mukieleye gitmiyoruz daha garanti isim diyorlardı redditte falanGeçen de yazdım, sağ bek olarak niye Mukiele’ye gitmediğimizi anlamıyorum hem üçlünün sağ stoperi hem üçlünün bekinde oynamışlığı var adamın, düz bek zaten oynar.
Valla oyuncu özelinde yedekten girip 2 senede 40 gol atan başka bir forvet yoktur herhalde, o bakımdan bence çok iyi transfer. Yeri gelir Icardi yerine de gözün kapalı oynatırsın. Ama bu adama 3 milyon kemiksiz maaş takım içindeki maaş skalasını da ortadan kaldırıyor. Yarın öbürgün almayı istediğin kalburüstü adamlar derler, yedek forvete 3 veriyorsunuz ben de en az şu kadar istiyorum diye...Mümkün değil iş bitmiş buradan dönmez en garantici Haluklar bile bitmek üzere dediyse bitmiştir.
Cenk ergün yine ilk istenen maaşı kabul etmiş. Bu adam pazarlığın icadından haberdar değil kesin
bu sezon şuayibe 157 Milyon lira ödeme yapacağız.Söğüşuayi
Bayern devre arası Mukiele'yi alamadığı için en son yana yakıla bize gelmişti diye hatırlıyorum. Boey sonrası oraya oturacak bir profil.Geçen de yazdım, sağ bek olarak niye Mukiele’ye gitmediğimizi anlamıyorum hem üçlünün sağ stoperi hem üçlünün bekinde oynamışlığı var adamın, düz bek zaten oynar.
Rütbe farkıylamaaş farkıyla aldık zaten adamı
nasıl alacaktık
Ya çok pahalı ya da bilmediğimiz bir mevzu var herhaldGeçen sene boey münih haberleri varken bayernliler neden mukieleye gitmiyoruz daha garanti isim diyorlardı redditte falan
Adam ligin gol kralı oldu. Tüm kritik maçlarda golünü attı. Cl play-off'undan, grup maçlarına, çoğu derbiden, kritik deplasmanlara, hatta son şampiyonluk maçına kadar.Gelmezse ilk devre falan havlu atarız
Adam takımın çimentosu