Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi olmadan GSmizin durumunu şöyle takip eder avlu atarız

Şuayip tek başina hic bir sey yapamaz ana planda oldugu tjk seruvenini unutanlar var herhald. Kral her zaman tahtında olmalı.

bats ı ilk söyleyen

bu da oyuncuları
GQcc0NVXYAAo7As

Dakwa, thuram, mukiele = şubatta kartopuyla şampiyonluk

Fenerliler baya kızgın ve üzgün genel anlamda yönetime tepkililer en tuttukları ve sevdikleri birkaç adamdan biriydi çekip almak iyi oldu gücün kimde olduğunu öğrensinler.

Cenk ergün yine ilk istenen maaşı kabul etmiş. Bu adam pazarlığın icadından haberdar değil kesin

Mümkün değil iş bitmiş buradan dönmez en garantici Haluklar bile bitmek üzere dediyse bitmiştir.
Valla oyuncu özelinde yedekten girip 2 senede 40 gol atan başka bir forvet yoktur herhalde, o bakımdan bence çok iyi transfer. Yeri gelir Icardi yerine de gözün kapalı oynatırsın. Ama bu adama 3 milyon kemiksiz maaş takım içindeki maaş skalasını da ortadan kaldırıyor. Yarın öbürgün almayı istediğin kalburüstü adamlar derler, yedek forvete 3 veriyorsunuz ben de en az şu kadar istiyorum diye...

Geçen de yazdım, sağ bek olarak niye Mukiele’ye gitmediğimizi anlamıyorum hem üçlünün sağ stoperi hem üçlünün bekinde oynamışlığı var adamın, düz bek zaten oynar.
Bayern devre arası Mukiele'yi alamadığı için en son yana yakıla bize gelmişti diye hatırlıyorum. Boey sonrası oraya oturacak bir profil.

Gelmezse ilk devre falan havlu atarız

Adam takımın çimentosu
Adam ligin gol kralı oldu. Tüm kritik maçlarda golünü attı. Cl play-off'undan, grup maçlarına, çoğu derbiden, kritik deplasmanlara, hatta son şampiyonluk maçına kadar.

Antep deplasmanında Djilobodji'nin, Bjk maçında Ghezzal'ın darbelerine bağlı sakatlıklar yaşadı. O dönemlerde de elinden geldiğini yaptı. En az 4 net resmi golü, bir o kadar da penaltısı verilmedi.

Her futbolcu gibi illa ki formsuz dönemleri oldu, olacaktır da. Kimse makine değil.

Penaltıdan atıyor dediler, akan oyunda atamıyor dediler yine akan oyunda en fazla gol atan adam oldu.

Tüm bu saha içi katkısının yanında, karşı tarafın yapptıklarına da saha dışında beyinlerine vura vura cevap verdi. Erdem'in ilk yanında duran adam oldu.

Tüm bunlara rağmen Batşuai'ye dilenilip, bu adama alttan alta burun kıvıranlar var.

Hem de gs taraftarı bunlar.

Şimdi açık açık bir şey diyemiyorlar tabi. Şampiyonluk kutlamasında her şey iyiydi değil mi? Drone showları falan. Ama ilk perform düşüklüğünde başlığına üşüşürler.

Resmen İcardi ile özel problemi var lan bazı taraftarlarımızın.

Bence inşallah İcardi gider de bazıları rahatlar. Mükemmel Batşuai ile gs ligde 4. olduğunda da bir şey olmamış gibi sessiz sessiz takılırlar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt