Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batsuaiyi almak demek dzekoyu fenerde bi sezon daha bırakmak demek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Metz forumuna baktım camarayla ilgili

Pape sarr a benzeten de var
Kötü sezon geçirdi diyen de var
Potansiyelli diyen de var
Tavanı belli akmaz kokmaz diyen de var
8e satalım diyen de var
15m bekleyen de var
Bu sezon hiç gelişmedi diyen de var
Savunma yapmayı öğrendi diyen de var

Bi halt anlamadım

@Yusuf Ciftci senin bilgin var mı

batsusayi totalde icardiden daha pahaliya gelecek gibi duruyor simdilik

1000007831.jpg

Dimitrinin

Maaş çok yav. Yedek santrafora 3 vermeseydik iyiydi, hadi onu verdik imza parası az olsaydı bari. Tam cenk ergün anlaşmasına benziyor

Kurtarmıyor tüm sezonu 11 de net oynayacak tek ismin olması.
Doğru hamle bence oradaki eksikliğin tüm sezona mal olabilir. Geçen sene barış mertens gibi ekstralar olmasa gitmişti mesela şampiyonluk. İcardinin geç gelip kamp yapmaması, tam form yakaladı derken sakatlanması ciddi problemdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adama yedek olarak bakmayalım

50 tane mac oynuyoz

Saçma sapan Brentford bile 33 milyona forvet almış. Biz 50 maça çıkıyoruz, elbette Icardi'ye alternatif oyuncumuz olmak zorunda. 2+1 yerine 3 yıllık anlaşma bana doğru gelmiyor ama 12 milyon toplam maliyeti olur o herifin. Araplar bir teklif yapsa çat diye 10-15 kasaya koyarız @Umut Işık

Adam ligin gol kralı oldu. Tüm kritik maçlarda golünü attı. Cl play-off'undan, grup maçlarına, çoğu derbiden, kritik deplasmanlara, hatta son şampiyonluk maçına kadar.

Antep deplasmanında Djilobodji'nin, Bjk maçında Ghezzal'ın darbelerine bağlı sakatlıklar yaşadı. O dönemlerde de elinden geldiğini yaptı. En az 4 net resmi golü, bir o kadar da penaltısı verilmedi.

Her futbolcu gibi illa ki formsuz dönemleri oldu, olacaktır da. Kimse makine değil.

Penaltıdan atıyor dediler, akan oyunda atamıyor dediler yine akan oyunda en fazla gol atan adam oldu.

Tüm bu saha içi katkısının yanında, karşı tarafın yapptıklarına da saha dışında beyinlerine vura vura cevap verdi. Erdem'in ilk yanında duran adam oldu.

Tüm bunlara rağmen Batşuai'ye dilenilip, bu adama alttan alta burun kıvıranlar var.

Hem de gs taraftarı bunlar.

Şimdi açık açık bir şey diyemiyorlar tabi. Şampiyonluk kutlamasında her şey iyiydi değil mi? Drone showları falan. Ama ilk perform düşüklüğünde başlığına üşüşürler.

Resmen İcardi ile özel problemi var lan bazı taraftarlarımızın.

Bence inşallah İcardi gider de bazıları rahatlar. Mükemmel Batşuai ile gs ligde 4. olduğunda da bir şey olmamış gibi sessiz sessiz takılırlar artık.
Şu sakatlık olayı iyi olmadı genel tepki o dönemden geldi de Okan açık açık Icardi sahada olmayınca takım kötü hissediyor vs dedi

Bunun üzerine zaten bir şey diyemeyiz o yüzden Bats’ı Icardi’ye alternatif olarak görmüyorum ben, Messi Barcelona’da her maç 8 km koşar 90 dk oynardı, Icardi de bizde o role evrildi/evriliyor süre bulma açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt