Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hojberg 2.6-3 arası alıyor o zaman Tottenhamda ne bok yemeye 5 istiyor son 2 yıldır pek piyasada yokken

Simit Sarayi'ni niye begenmiyonuz iste Simit ne güzel

Bu konuyla ilgili şunu söyleyeyim.

Geçen sene transfere geç başladık ama Erden gitti önce sponsorları buldu, harcayacağı paranın kaynağını oluşturdu yani. Üstüne Icardi ve Zaha için totalde 20 m euroluk (3 sene) ekstra sponsor desteği bulundu.

Senin başkanın o sırada cemiyette yuvarlıyordu çalışıp iş üretmek yerine.

Ulueren haklı ama zaten bir çok sponsorluk anlaşması devam edecek bu sene de, eğer feshetmek isteyen olmazsa. Mevcudun üzerine çıkabileceklerini sanmıyorum.

Hojberg 2.6-3 arası alıyor o zaman Tottenhamda ne bok yemeye 5 istiyor son 2 yıldır pek piyasada yokken
Türkiye ligini enayi görüyorlar çünkü.

Yine bu konuda, Sergio dahil kimseye aldığının %10 üstü dahi sözleşme vermedik 2 senedir. Belki Köhn dışına çıkmış olabilir bu denklemin.

Bence bu düzen devam etmeli, kazandığının iki katını isteyen adamı almamalıyız.

Sponsor doyum noktasına geldi ha deyince aramadan yatarak sponsor bulamazsın. Bulmaya çalışan var mı orası muallak.

Türkiye ligini enayi görüyorlar çünkü.

Yine bu konuda, Sergio dahil kimseye aldığının %10 üstü dahi sözleşme vermedik 2 senedir. Belki Köhn dışına çıkmış olabilir bu denklemin.

Bence bu düzen devam etmeli, kazandığının iki katını isteyen adamı almamalıyız.
Erden diyordu zaten bunu kaç kere bastıra bastıra. bir oyuncu 3 alıyorsa yapabiliyorsa altına ya da o fiyata ya da 200-300b üstüne vererek getirmeliyiz diye.

Bu konuyla ilgili şunu söyleyeyim.

Geçen sene transfere geç başladık ama Erden gitti önce sponsorları buldu, harcayacağı paranın kaynağını oluşturdu yani. Üstüne Icardi ve Zaha için totalde 20 m euroluk (3 sene) ekstra sponsor desteği bulundu.

Senin başkanın o sırada cemiyette yuvarlıyordu çalışıp iş üretmek yerine.

Ulueren haklı ama zaten bir çok sponsorluk anlaşması devam edecek bu sene de, eğer feshetmek isteyen olmazsa. Mevcudun üzerine çıkabileceklerini sanmıyorum.
Arda Gulerde bir çakallık seziyor musun. Çok temiz çocuğa benziyor. Kendini bozar mı sence fikrini merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt