Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökdeniz gürpüz ü oynatmadan yeni genc transfer peşine düşüp

gurbetci genc topcularımızın futbol hayatını bitirmeyelim

Florya'da son durum ne şimdi

€200m Mubadala
€200m Kuzu Grup
€20m Batshuayi

Ben böyle saydım hesapta bir eksik var mı

8'i sağlam alırlarsa 10 noya yunus ziyek demirbay falan kaydırırız en kötü. Bana uyar
Yunus Akgün Leicester'da merkez oynatılmaya başlamıştı sanki hocanın kafasında kanat değil merkez rotasyonunda olabilir aynı şekilde Demirbay'da 10 numara oynayabiliyor Mertens'de var yeri geldiğinde sistem değiştirip Batshuayi koyulur hatta Erencan ya da Bertuğ alıp yerli bir forvet daha almak gerekiyor.

8'i Fofana alırsak bence 10 numara her türlü çoşar.

Yabancı sınırı önemli 12 olursa dediğim senaryo olur 10 numara konusu Ziyech veya Zaha'ya bağlı olur ama kulüplerin baskısı olursa 14 olursa mutlaka +1 adam alırız muhabirlerde 14 yabancıya çıkarsa 2 orta saha şeklinde söylüyorlardı ki muhtemelen biri 10 numara içindir.

Bence en hızlı şekilde karar verilmesi gereken konu yabancı sayısı onu bilmeden hareket etme şansımız pek kalmıyor.
Olm bu işin kem kümü yok

Muslera
Nelsson
Davinson
Köhn
Torreira
Orta saha transferi
Mertens
Ziyech
Icardi
Sağ bek transferi
Santrafor
Zaha

Tek Zaha’nın durumu belirsiz, diğerleri garanti gibi, Mertens bölgesine bir de maliyet altına girip yedek yapamayız. Oynamayan her adam için sonraki sezon ya bu kadar maaş verdik diyorsunuz, 11 kişiyle oynanıyor biriler illaki oynamayacak.

Icardi’den süre alamaz bu adam, paşa tatile gider yerine Bats oynar ve gol atamazsa bu kez onun sülalesine söverler. Bugün Bats alalım diyenler de yeaa kim verdi bu adama bu maaşı der.

Pfff hayırlısı olsun..

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım Bayern adam alırken 6 ay sonrası için sözleşme imzalatabiliyor da biz adam alirken 1 temmuzu bekliyoruz.Yani madem alıyoruz açıklamamaktaki amaç nedir?

Olm bu işin kem kümü yok

Muslera
Nelsson
Davinson
Köhn
Torreira
Orta saha transferi
Mertens
Ziyech
Icardi
Sağ bek transferi
Santrafor
Zaha

Tek Zaha’nın durumu belirsiz, diğerleri garanti gibi, Mertens bölgesine bir de maliyet altına girip yedek yapamayız. Oynamayan her adam için sonraki sezon ya bu kadar maaş verdik diyorsunuz, 11 kişiyle oynanıyor biriler illaki oynamayacak.

Icardi’den süre alamaz bu adam, paşa tatile gider yerine Bats oynar ve gol atamazsa bu kez onun sülalesine söverler. Bugün Bats alalım diyenler de yeaa kim verdi bu adama bu maaşı der.
O yüzden diyorum 10 numara transferi Batshuayi ile beraber rafa kalmıştır Mertens'in kaldığı senaryoda ekstra +1 yabancı hakkımızı orada kullanmayız eğer 14 yabancı olursa ya da Ziyech giderse gündeme gelir onun hariç pek mümkün değil.

wan bisakka hojberg ericksen ve bats alalım işimize bakalım derim olursa da bir adet oğuz aydın yeter 5 trans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt