Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.505
- 70.879
- 4.918
Bir Batmanlı olarak Batshin gelmesi beni bile heyecanlandirmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Batmanlı olarak Batshin gelmesi beni bile heyecanlandirmiyor
Ben Martial tarafındayım.Beni ilgilendirmez
Şuayip sonrası 10 no transferi isteyen olursa ihraç edilecek
20 m euro gömdük koduğum 90 IQlü yarasasına, para kalmadı.
Yunus Akgün Leicester'da merkez oynatılmaya başlamıştı sanki hocanın kafasında kanat değil merkez rotasyonunda olabilir aynı şekilde Demirbay'da 10 numara oynayabiliyor Mertens'de var yeri geldiğinde sistem değiştirip Batshuayi koyulur hatta Erencan ya da Bertuğ alıp yerli bir forvet daha almak gerekiyor.8'i sağlam alırlarsa 10 noya yunus ziyek demirbay falan kaydırırız en kötü. Bana uyar
Son dakika fenerle anlaşır.Beni ilgilendirmez
Şuayip sonrası 10 no transferi isteyen olursa ihraç edilecek
20 m euro gömdük koduğum 90 IQlü yarasasına, para kalmadı.
Ulan yörü git@Barış Savaş 10 no istiyor musun?
Batshuayi kanadı bizim yönetimi kandırmıştır onlar garanti sanıyodur ama garanti olsa başka türlü haberler görürdük şu anHaluklar bu haberi dün girmezlerdi en garantici muhabirler onlar %51-49 olsa mümkün değil haber yapmazlardı.
istiyorsa@Barış Savaş 10 no istiyor musun?
Olm bu işin kem kümü yokYabancı sınırı önemli 12 olursa dediğim senaryo olur 10 numara konusu Ziyech veya Zaha'ya bağlı olur ama kulüplerin baskısı olursa 14 olursa mutlaka +1 adam alırız muhabirlerde 14 yabancıya çıkarsa 2 orta saha şeklinde söylüyorlardı ki muhtemelen biri 10 numara içindir.
Bence en hızlı şekilde karar verilmesi gereken konu yabancı sayısı onu bilmeden hareket etme şansımız pek kalmıyor.
O yüzden diyorum 10 numara transferi Batshuayi ile beraber rafa kalmıştır Mertens'in kaldığı senaryoda ekstra +1 yabancı hakkımızı orada kullanmayız eğer 14 yabancı olursa ya da Ziyech giderse gündeme gelir onun hariç pek mümkün değil.Olm bu işin kem kümü yok
Muslera
Nelsson
Davinson
Köhn
Torreira
Orta saha transferi
Mertens
Ziyech
Icardi
Sağ bek transferi
Santrafor
Zaha
Tek Zaha’nın durumu belirsiz, diğerleri garanti gibi, Mertens bölgesine bir de maliyet altına girip yedek yapamayız. Oynamayan her adam için sonraki sezon ya bu kadar maaş verdik diyorsunuz, 11 kişiyle oynanıyor biriler illaki oynamayacak.
Icardi’den süre alamaz bu adam, paşa tatile gider yerine Bats oynar ve gol atamazsa bu kez onun sülalesine söverler. Bugün Bats alalım diyenler de yeaa kim verdi bu adama bu maaşı der.