Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav niye farklı düşünemez miyiz alla allaaa
Farklı düşünce nerede, anlayamadım?

En kötüye göre referans alırsan herkes iyidir, en iyiye göre alırsan da herkes kötüdür. Uçlara göre planlama dünyanın hiç bir sektöründe ve yerinde yapılmaz. Bütçen vardır, önceliğin vardır, evinde çamaşır makinesi yokken gidip ikinci televizyona çamaşır makinesi parasını dökmezsin.

Sag beke ofansif biri alinacak ve solda Köhn veya benzer profille devam edilecekse orta sahaya yabanci olarak ikinci 6 numara alinir. Bosluklari doldurmakta cok zorlaniriz aksi taktirde

Vinicius
Bakambu
Seferovic
Mitroglou
Andone
Falcao
Diagne
Mostafa
Gomis
Halil

Son yillarda bizde oynayan forvetler

Gomis haricinde tam anlamıyla katkı alınan ve tutan oyuncu yok.Ligde şampiyon olsakda
Genel anlamda Gerçekten transferde çok ciddi başarısızlık var.
Buda hem avrupadaki başarıyı olumsuz etkiliyor hemde ekonomik olarak olarak etkiliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam tokalaştıktan sonra Bay’ın hal ve vaziyeti aralarının çok iyi olmadığını hissettiriyor yav bence. Çünkü farkındaysan direkt olarak Kerem’i tebrik etmek için gidiyor oraya.

Kero doğru düzgün yüzüne dahi bakmadı.
araları niye bozuk yaw :d

niye kerem gırmıs oluyor

adam penaltı kacırınca eline topu alan barıs gırmıs olmuyor mu :)
Hangi maç bu oldu çok hatırlamıyorum Bandırma maçında bir Tete ile kapıştılardı sanki.

Diyorsanız ki olmuştur tamam ama gene de Barış direkt Kerem’e zeytindalı uzatmış yanına gitmiş. Milli maçtasın yalandan sarıl. Bütün sene her röportajda birine salladı bizi beğenmiyorlar falan diye.

Oğlum batsuayi isteyen yok,gundem oldu konuşuluyor

Farklı düşünce nerede, anlayamadım?

En kötüye göre referans alırsan herkes iyidir, en iyiye göre alırsan da herkes kötüdür. Uçlara göre planlama dünyanın hiç bir sektöründe ve yerinde yapılmaz. Bütçen vardır, önceliğin vardır, evinde çamaşır makinesi yokken gidip ikinci televizyona çamaşır makinesi parasını dökmezsin.
Evet ornek yanlıştı, sadece Batsuayi bu parayı hak ediyor diyorum ben , farklı dusungumuz konu bu adminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt