Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.137
- 95.212
- 4.978
ya recep beni mi takip ediyorsun. he sen biliyon her şeyi.amir nöbet tutmuyor mu sanıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya recep beni mi takip ediyorsun. he sen biliyon her şeyi.amir nöbet tutmuyor mu sanıyon
Kerem ve BAY küs diyorlardı da değilmiş Kerem belli ki gene saçma sapan triplere girmiş
Farklı düşünce nerede, anlayamadım?Yav niye farklı düşünemez miyiz alla allaaa
ya recep beni mi takip ediyorsun. he sen biliyon her şeyi.
Vinicius
Bakambu
Seferovic
Mitroglou
Andone
Falcao
Diagne
Mostafa
Gomis
Halil
Son yillarda bizde oynayan forvetler
Schalke’nin U19 sağ beki Taylan Bulut
araları niye bozuk yaw :dHocam tokalaştıktan sonra Bay’ın hal ve vaziyeti aralarının çok iyi olmadığını hissettiriyor yav bence. Çünkü farkındaysan direkt olarak Kerem’i tebrik etmek için gidiyor oraya.
Kero doğru düzgün yüzüne dahi bakmadı.
Hangi maç bu oldu çok hatırlamıyorum Bandırma maçında bir Tete ile kapıştılardı sanki.niye kerem gırmıs oluyor
adam penaltı kacırınca eline topu alan barıs gırmıs olmuyor mu![]()
Yav geceleri sadece memurlar mi kalıyor emrahimmmlan kendine niye gece nöbeti yazıyon o zaman![]()
2 3 gun ıceri alsanıza su emrahı kafa dınlerizYav geceleri sadece memurlar mi kalıyor emrahimmm
Evet ornek yanlıştı, sadece Batsuayi bu parayı hak ediyor diyorum ben , farklı dusungumuz konu bu adminim.Farklı düşünce nerede, anlayamadım?
En kötüye göre referans alırsan herkes iyidir, en iyiye göre alırsan da herkes kötüdür. Uçlara göre planlama dünyanın hiç bir sektöründe ve yerinde yapılmaz. Bütçen vardır, önceliğin vardır, evinde çamaşır makinesi yokken gidip ikinci televizyona çamaşır makinesi parasını dökmezsin.