Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Görüşmeler Hızlandı" haberlerine bayılıyorum. Normalde maillere 2 gün sonra dönüş yapıyorken artık yarım saate reply geliyor demek ki.

Metz forumuna baktım camarayla ilgili

Pape sarr a benzeten de var
Kötü sezon geçirdi diyen de var
Potansiyelli diyen de var
Tavanı belli akmaz kokmaz diyen de var
8e satalım diyen de var
15m bekleyen de var
Bu sezon hiç gelişmedi diyen de var
Savunma yapmayı öğrendi diyen de var

Bi halt anlamadım

@Yusuf Ciftci senin bilgin var mı

Ben bu yorumları bir yerden hatırlıyorum diyorum cicaldau yorumlarının aynısı kimse ne bok olduğunu kestiremiyordu..

Wan musakka da son durum ney

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bats iyi bir oyuncu. Beğenirim, Okan hocanın oyununa da uyar. Lakin İcardi'nin yedeği için genç, kuzeyli bir santrafor doğru bir profil olurdu.

Saçma sapan Brentford bile 33 milyona forvet almış. Biz 50 maça çıkıyoruz, elbette Icardi'ye alternatif oyuncumuz olmak zorunda. 2+1 yerine 3 yıllık anlaşma bana doğru gelmiyor ama 12 milyon toplam maliyeti olur o herifin. Araplar bir teklif yapsa çat diye 10-15 kasaya koyarız @Umut Işık

Orda düşen takıma güle güle hediyesi 100m veriyorlar murhanım onlar yapmasın biz mi yapalım 33 lük transfer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herif kimki itibar goruyo,assignon falan oncelik değil.herkesi ünlü ediyorsunuz,hoca bile mctominay ve bisakka dedi
2-3 sağlam duyumcudan biri bu, 2 yıldır paylaşılıyor burda.

öncelikli hedef yazdığı zaten büyük ihitmalle bisakka sergen, neyi garip geldi haberin.

hocanın dediklerini alabilirsek zaten listenin ilk sıradakilerini almış oluruz. o da kolay değil.

Geriden geliyorum Oğuz Aydın gelmesin diyenler bar Kerem gidecek orta saha merkeze adam istiyoruz sağ bek yabancı olucak 3.yerşi oyuncuyu nereye koymayı hedefliyoruz biri Apo biri barış bize Oğuz Aydın veya başka biri mutlaka ön alanda bir yerli daha lazım lig için

Geriden geliyorum Oğuz Aydın gelmesin diyenler bar Kerem gidecek orta saha merkeze adam istiyoruz sağ bek yabancı olucak 3.yerşi oyuncuyu nereye koymayı hedefliyoruz biri Apo biri barış bize Oğuz Aydın veya başka biri mutlaka ön alanda bir yerli daha lazım lig için

Yerli mecburiyeti yok ilk 11’de artık.

Hojbjerg ismi geçenler arasında en önemsediğim oyuncu çünkü Torreira'ya büyük nefes aldırır bu hamle. Torreira kadar yüksek tempolu değil ama savunmada alanı çok iyi kapatıyor ve oyun bilgisi üst düzey. Ayrıca defanstan aldığı topları ileriye taşıma konusunda çok meziyetli baya iyi pasör. Orta sahaya illaki çok tempolu ve dikine gidecek oyuncu almamız gerekmiyor bana göre Hojbjerg'in bu saydığım meziyetleri mesela sadece topu dikine götürecek bir 8 numaradan çok daha kıymetli. Torreira-Hojbjerg ikilisi dominant ve rakiplere nefes aldırmayan bir duo olur umarım bu transfer gerçekleşir.

Son düzenleme:
Şu sakatlık olayı iyi olmadı genel tepki o dönemden geldi de Okan açık açık Icardi sahada olmayınca takım kötü hissediyor vs dedi

Bunun üzerine zaten bir şey diyemeyiz o yüzden Bats’ı Icardi’ye alternatif olarak görmüyorum ben, Messi Barcelona’da her maç 8 km koşar 90 dk oynardı, Icardi de bizde o role evrildi/evriliyor süre bulma açısından.
Avrupa öncesi-dönüşü sıkışık fikstürde en az bir 7-8 maç, kupa maçları bu sezon grup şeklinde oynanacak buradan da min 5-6 maç, bu işin kart cezası olur, sakatlığı olur ligde 3-5 maç, bu şekilde Bats bir 15-20 maç ilk onbir başlar. Bir 10-15 maç da son yarım saat vb gibi girer ligde (birlikte oynadıkları seanslar da olur)

Bu şekilde direkt alternatifi olarak bile 1500-2000 dk arası süre bulur bence kendisi.

Haa belki bakarsın kanatta verim alırız dediğin gibi, oradan da süresi artar.

Ama bence aldıysak direkt İcardi'nin alternatifi olarak aldık.

Oyuncu profili ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama FB'den gelmesi ve maliyeti hiç içime sinmedi. Özellikle orta saha eksikliğimiz barizken.

Kerem-Batsuayi

birlikteligi görmek ısteyen yokmu?

koşamayan icardi yedek bekler bi süre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt