Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eriksen-Denmark yazdım; oradaki pozlarına da benziyor yaw. Haluk’lar bu defa doğru foto ve blurlama yapmış. Hiç kimse çözemiyor

İlk bende o sandım ama Bissaka olabilir.

Erikssen kel kaldı - foto bence saçlı

untied göğüs reklamı uzun yazı / en kötü chevrolet logosu

Hjorbjeg gibime geliyor benim danimarka formasıyla - Rafa silvada beeelki dediğim ama onlarda da göğüs reklamı uzun.

hjorbjerg bence

Burhancan Terzi: "Hojbjerg olursa ben 1 tane hücuma dönük orta sahanında transferininde yapılacağını düşünüyorum hatta Danimarka asılı biri olabilir."
Orta sahaya kesin 1 defansif özelliği ağır basan bir oyuncu alınacak yani, ana planda 6 numara ve Torreira ikilisi olacak gibi Sergio Oliveira nın elden çıkarılması durumuna göre de hücum tarafında ağır basan bir orta saha alınabilir

Burhancan Terzi: "Hojbjerg olursa ben 1 tane hücuma dönük orta sahanında transferininde yapılacağını düşünüyorum hatta Danimarka asılı biri olabilir."
Hojberg e alana eriksen mi veriliyor ndombele davinson gibi eriksen oyle ele ayaga dusmus adam degilki kim olacak danimarkadan baska ?

Birinin maaşı 10 m euro diğeri Wolwes’ta sezonun en iyi oyuncusu oldu ne vetosu ya

Kendi kendimize listeye yazıp sonra veto ediyoruz herhalde.
Gotten sallayip duruyolar

Claussla anlasildi her sey tamamdi ama hoca yasli diye veto etti

Herif son 1 haftada 10 yil yaslandi zahir

Bakambu D falan değil hatta istikrar anlamjnda Bats’dan daha iyidir. Hiç bir yerde tutunamamış 10 sene kiralanmış adam Türkiye’de iki yedekten girip gol attı diye Bakambu gibi prime’ında Villarreal’de falan şov yapmış adamdan daha iyi olmuyor hele de o dönem kanatken.

Güncelde kıyaslıyorsan da aynı şartlarda kıyaslayacaksın bu dediğin senaryoda Bakambu’ya bonservis vereceğine gider başkasını alırdı Betis.
Belki o mesajimda daha spesifik belirtmem gerekiyordu;

ceza sahasi icinde mevcut formuyla 'striker' ozellikleri olarak bir siralama olarak bakmak gerek. Zamaninda Bakambu iyi oyuncuydu ona lafim yok ama suan santrafor olarak hangisi daha onde diye bakinca ben Batshuayi'yi daha onde goruyorum.

1 transfer geldi ya ağustosa kadar artık o veto şu veto konuşulur zuhahah leminayı alabildinde vetosu kaldı

Ihtimal dahilinde ise Lemina veto edilmemeli.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Seko Fofana ismi kolpa, aldigi maastan haberi yok Burhan'in galiba.

Yayın bitti özet geçeyim.

-Batshuayi işi sadece maddi değil oyuncu ve fener yönetimi arasında başka konularda sorun yaşanmış.
-Bissaka işi yakın zamanda olur gibi olmazsa en kötü Assignon olur.
-Kerem Aktürkoğlu %100 ayrılıyor hoca son kez görüşecek ama umut yok.
-Oğuz Aydın transferi %70 seviyelerde görüşmeler yoğunlaşmış.
-Barış Alper için 35 m euro teklif gelmediği sürece kalacak ama bu teklif gelebilir.
-Yabancı kuralı değişiyor 12'den 14'e çıkıyor.
-Tete'ye Brezilya'dan teklikler var 7.5-10 m euro arası bonservis kazandıracak.
-Zaniolo kiralık + zorunlu opsiyonla pazar günü sonuçlanabilir.
-Sağ bek konusunda +1 oyuncu daha gelebilir.
-Hojbjerg gelirse +1 hücumcu orta saha daha düşünülüyormuş.

Belki o mesajimda daha spesifik belirtmem gerekiyordu;

ceza sahasi icinde mevcut formuyla 'striker' ozellikleri olarak bir siralama olarak bakmak gerek. Zamaninda Bakambu iyi oyuncuydu ona lafim yok ama suan santrafor olarak hangisi daha onde diye bakinca ben Batshuayi'yi daha onde goruyorum.
Santrafor olarak bakarsan Icardi anca tatil yapmak istediğinde ondan süre alabilecek bir adam Bats.

Bakambu bu yüzden hep kanat falan oynadı yedekten girip, aynı rolü biçeceğiz Bats’a %80 ihtimalle.

İkisi arasında makul bir rotasyon olması pek olası değil.

1718827103272.webp

Eriksenin şu kalp işi olmasa çok ideal bir adam ama sahada ölüp kalsa bütün sezon gider o travmayla onun riskine giremeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt