- 26 Ocak 2021
- 35.810
- 34.421
- 2.233
Sayılmiyor diye biliyorumO da Türk olması lazım çok öncesinde Almanya'yı seçti diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayılmiyor diye biliyorumO da Türk olması lazım çok öncesinde Almanya'yı seçti diye hatırlıyorum.
Ali turap , kadir subaşıSize kötü bi haberim var
sol bekimiz köhn
12 m euro olsa çoktan giderdi Ertan geçenlerde spaces odasında bizzat 5 dakika hakkında konuştu.Mumkun gayet yav 12 milyona ben bile giderim iyi para![]()
Sayılmıyormuş hemen iki kişi yerine tek kişi Fofana'yı saralım.Sayılmiyor diye biliyorum
Şuayip kesin bitti mi
Tamam fofana da can atıyordu zaten...Emre Can yabancı statüsündeymiş hiç gerek yok Fofana çeksinler.
Aynen rdas sanchez zaten 950bin Euro'ya gelmişti bisakayi da 4e salarlardi haklısınET olsa idi AWB için ManU’ı 4m’ye ikna edeceğine eminim ama ıspatlayamam
yusuf yazıcı cıkarsa
Ben beleşe getirirdi diyorum...ET olsa idi AWB için ManU’ı 4m’ye ikna edeceğine eminim ama ıspatlayamam
Bats to Gala da varmış![]()
Kural çıktıktan sonra seçti yabancı o yüzden.O da Türk olması lazım çok öncesinde Almanya'yı seçti diye hatırlıyorum.
Bats to Gala da varmış![]()