Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha, ziyech, zaniolo ve tete'nin birlikte gittigi nöbet bu nöbet olsa HC 1 ay foruma girmez herhalde

ET bu işin içinde farklı yollardan ilerleyip karşı tarafı mat etme becerisine sahip. Örnekleri mevcut. Bu demek değil her transferde mucizevi işler yapıp her defa suyu şaraba çevirecek. Benim orada kendisini onore edecek mesaj yazmam onun kapasitesine atıfta bulunmak renktaş. ET’si olan herşeyi bekleyebilir (idi):red:

Şimdiki iş başındakiler ne derece kaliteli iş yapacak göreceğiz, kendilerini ispatlama dönemindeler. Umarım pesimist olan herkesi rezil ederler. Herkes kazanır
Onure edebilirsin renktaş. 22-23 lerden kapı açıldı sanchezi 9.5 a aldik. Ama bu her zaman tutacak diye bişey değil. Ki orda bile %50-60 arasi düşürmüşler miktarı. Yine 20 istenen adami 4e almak falan komik kalıyor. Benim sana lafım rakam yüzündendi. ET olsa daha uyguna bitirirdi desen gram laf etmem. Ama herkesin bir sınırı var. Bir malın ederiyle isteyenine göre fiyatı değişiyor. X oyuncusunu union istediğinde 5se Real istediginde 35 oluyor. Bunlar malesef bazı gerçekler. O yüzden yerli piyasada yüksek fiyatlar çekiyorlar. Çünkü onlar bizden düşük takımlar. Bizim ucuza adam alabilmemiz de o şekilde oluyor. Lig kalitesi olarak düşük kaldığımız için oyuncuyu maasla ikna edip olabildigince az bonservis vermeye çalışıyoruz. Ama her zaman yemiyor bu taktik

Twitterda önemli bir sayfa paylasmisti.kandirmaca yapti demek.
Daha dikkatli olacagim.adminim 🫡
şöyle bir handikapın oldu bende..

çoğu kişi sana Şahin diyor. ama Oral olarak tandığım için ben hep öyle bileceğim misal.

hikayesi ne bu işin ?

Batshuai çok umrumda değil ıcardi kötürüm bile olsa oynar zaten de AWB çok net hamle olur bence buraya gelmesi saçma ama öyle bir pencere varsa hemen değerlendirilmeli fiziği filan acayip iyi

osayi var mert var saçma bir hamle olur yaparlar mı yapar bu şeref yoksunları sırf fiyat artsın diye yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt