- 22 Ağustos 2010
- 29.563
- 31.336
- 2.638
münir özkulCezadan değil
Kuldan korkunuz
Alkollü araç kullanmayınız
Afiyet olsun
İyi forumlar
ne kuldu ya
onun gibisi daha gelmedi
gelmez de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
münir özkulCezadan değil
Kuldan korkunuz
Afiyet olsun
İyi forumlar
Alkol beni etkilemiyo renkdas ama polise anlatamıyorum. Illa uflucez. Fetis midir nedir bu görevliler.Cezadan değil
Kuldan korkunuz
Afiyet olsun
İyi forumlar
Dursun Özbek’in umrunda olduğunu sanmıyorum harcanan paraların.Cenk Ergün başkanın bilgisi olmadan kulübü zarara ugrarabiliyorsa asıl sorgulanmasi gereken bence başkan bu durumda.
Ata biniyon mu üstadAlkol beni etkilemiyo renkdas ama polise anlatamıyorum. Illa uflucez. Fetis midir nedir bu görevliler.
Yusuf Erdoğan bize Adem Büyük kıvamı bir katkı sağlar gibime geliyor. Ama FB’li Sancak geri döndü bırakmaz bize herhangi birini.Oğuz Aydın'ın yanına Yusuf Özdemir'i de çekersek şaşırmam. Yusuf Erdoğan hâlâ bizden haber bekliyor
Millete ceza yedirme durduk yereCezadan değil
Kuldan korkunuz
Afiyet olsun
İyi forumlar
avatarını degısMillete ceza yedirme durduk yere
Bir taneside Galatasaray basketbolunun başında şuan. Adam geçmişte oyuncu izliyecem bahanesiyle Amerika'ya gidip orada tatil yapıp faturasını Galatasaray'a ödetirdi. Taraftarlar isyan ederek gönderdi bu sene gene geri geldi. Sebebi de basketboldan sorumlu yöneticinin sınıf arkadaşı olması. Bu ayrı kaldigi zamanda hiçbir basketbol takımında görev dahi almadı.Bir de Hamamcı gelse o da Cenk Ergün’ü göreve getirecekti, sırf liseli diye GS dışında tek kariyeri olmayan adamı profesyonel diye görevlendirip duruyoruz, tiksiniyorum cidden.
Inmem kolay kolay. Atın üstünde ki ya turktur değilse tükür. Öyle bişi olacak.Ata biniyon mu üstad
Cenk Ergün’ün kurduğu takım 2 sene şampiyon oldukuyruklu yalan
Cenk Ergün’ün Tudor’un isteklerine bağlı olarak fahiş bedeller ödeyerek aldığı adamlar yüzünden ocak ayı maaşlar ödenemeyecek duruma geldi, Badou anında satıldı ve menajerine de fahiş bir komisyon verildi
FT gelmese o takım şampiyon olamazdı, piyangodan Donk ve Nagatomo çıkarttı sıfır maliyetle.
İkinci sene Cenk’in aldığı adamların sadece 4ü kalmıştı ve takımda en çok kazanan oyuncular onlardı.![]()
mourhino febenin ağzına etmeye yemin etmiş başka açıklaması yok şu hamleninLindelof fb
Üstat yalnız açtığın konuda bir eksik var.attığınız boş msjlar neticesinde nöbet 12 bin msja uzatılmıştır
Erden timur yok artik. Bekleyip görelim bakalimWait and see
Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)Forumda transfer komitesi oluşturmak istesen ekibe kimleri dahil ederdin?