- 1 Ağustos 2014
- 63.080
- 73.357
- 4.218
Orta saha alın !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşeyi çok açık konuşmaları bana garip geldi.Olumsuzluk olabilir.Galatasaray YK Üyesi İbrahim Hatipoğlu:
“Leon Goretzka, Bayern Münih’te oynayan son derece başarılı bir oyuncu. Çok ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu. Gündemimizde şu an için yok.
Bissaka ve Assignon listemizde olup takip ettiğimiz isimlerden ikisi. Ancak listemizde 6-7 oyuncu var. Oyuncunun Türkiye’ye bakış açısı, oluşacak toplam maliyeti… Okan hocamızın ve scout ekibimizin belirlediği bazı kriterler var.
Oyuncunun taşıması gereken özellikler var. Bizim beklentilerimizi karşılayacak bir ismi transfer edeceğiz. Herkese eşit mesafedeyiz. Yakınlık transferde şartlar oluşunca bundan bahsedebiliriz. Burada listemizdeki oyuncuların şartlarını öğrenip, listemizdeki oyuncuları güncelleyip Türkiye’ye dönüp şartları yeniden değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. İmza atacağımız aşamada değiliz.”
(DHA)
Bu görüşmeleri daha önce yapmalıydık.
İsim vermeyelim İbrahim bey
şunu ister misin kendisinden.Beleş chatgpt doğru özetledi galiba:
Forumdaki kullanıcılar, Galatasaray’ın transfer gündemini tartışıyor. İbrahim Hatipoğlu'nun açıklamaları üzerinden, Leon Goretzka'nın transferinin gündemde olmadığını ancak Bissaka ve Assignon gibi oyuncuların listede olduğunu belirtiyorlar. Kullanıcılar, transferlerin gecikmesinden ve yönetimin belirsiz açıklamalarından şikayetçi. Bazıları, Goretzka konusunda kulübün taktik yaptığını düşünüyor. Genel olarak, transfer sürecinde daha şeffaf ve hızlı hareket edilmesi gerektiği görüşü hakim.
Valla bissaka çok iyi olur köhnü bi tek o nötrler gibi duruyo ama hojberg gelirse tor 8 saçmalığına girebiliriz o şıkka bu yüzden mesafeliyim,bu ikisi en iyi ihtimal 20-25 bonservis demek,aynı maliyetlere daha çok katkı veren bi ikili bulabiliriz,ya da daha az maliyete benzer katkı veren bi ikili bulabiliriz,örn nzonziye 4m maaş vereceğine jem karacana 200 bin tl vermek daha mantıklı zira ikiside aynı topu oynuyoC şıkkı en dengelisi olarak durmakta.
Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden
Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)
İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine
@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)
Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
Bilmiyorum ama o kafaya giremiyorum henüz, her tanıştığım kişi ile final odaklı düşündüğüm öyle hayal ettiğim için bir duyguya kapılamıyorum her hangi biriyleO yaşa kaç diyorsun
Bi 10 yıl daha akp diyorşunu ister misin kendisinden.
"10 yıllık dünyayı ele geçirme planı yap
bu planın ilk hamlesi fenerbahçenin batması olsun ve 1 yıl içinde.
9uncu yılında gs CL kupaso kaldırsın
10uncu yılda hükmet"
yapay zekaya diyeceğim ilk şey bu temada olurdu heralde "dünyayı ele geçir"
peki @Onur Bakır kahve seviyorsaKahve içenler ibnedir şeklinde bir söylemini tespit ettik ama forum sınırlarında olmadığı için Y affı uyguladık.
Kahve sever üyelerimizin kendisine haddini bildireceğinden şüphemiz yok.