- 18 Temmuz 2009
- 80.879
- 225.811
- 5.093
evet
150 ay yerine 149 ay olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet
sormadığını burdan anlıyoruzBi 10 yıl daha akp diyor
Goretzka bizde. ben bu gülüşü bilirim. h.o
Allah peygamber aşkına cenk i uzak tut kontrat görüşmelerindeİbrahim Hatipoğlu: “Mertens'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattık. Onun Galatasaray’da 1 yıl daha geçirmesi bize güç katacaktır.”
bana göre kahve icen liboşturKahve dunyadaki en iyi içeceklerde zirveye oynar zirvayı bırakalım @Feramuz Kayalar
bana göre kahve icen liboştur
herkes istedigini içsin bu arada
Taraftar rahat olsun diyor
derin sular diye film varErden abim görevde olsaydı batşuayi eylülün kaçında gelirdi acaba
İbrahim hatipoğlu bey diyeceksiniz
On numara?İbrahim Hatipoğlu: "Bir sağ bek, bir de orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu mevkiler için görüşmeleri yapıyoruz"
Icardi’yi temmuzda bağlayan adam için söylemlerinize dikkat etmeni öneririm, nankörlüğü anladık da burası bu söylemleri yapabileceğiniz bir yer değil, olmayacak da.
Bu konuyla ilgili son uyarım bu, devamında kimseyle polemiğe girmeyeceğim.
Allah korusun CL playoff dan geciken transferler yüzünden elendik. Senaryo ne olur sence?Bu arada takımın son dönemdeki halinin sadece ligde başarılı olduğunu unutmamak gerek.
Şampiyonlar liginde başarılı olamayışımızın temel nedeni fizik kalite değil kötü bitiricilik ve çok pozisyon vermekti.
Eğer ligdeki son maçları referans alır Barış herkesi tokatlıyor dersek büyük hata yaparız. Hedef ŞL maçlarında daha üste çıkaracak takımı kurmak olmalı bu da sadece fizik kaliteyle olmaz.
On numara?