Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerbetli tatlının kalitesizi hamallık o yüzden kaliteli tereyağı kritik, şeker tadı da hissedilmemeli. Zaten yok yere kalori alınacak bir aktivite bari yendiğine değsin

Waffle falan boş mevzu ama vatanında cheesake, tiramisu falan da çok başarılı işler.

En çok tercih ettiğim de her zaman peyniri kaliteli iyi bir künefe veya kesme dondurmayla iyi bir fıstıklı baklava türevi
Tahinli irmik helvalı dondurma favorim bi de kremalı havuclu cevizli kek...

Tahinli irmik helvalı dondurma favorim bi de kremalı havuclu cevizli kek...
Bu irmikli dondurmanın babası Fatih’teki Sur ocakbaşında verilen Sur tatlısıdır, çok basic ama bayağı iyi bir ürün. İrmik helvalı dondurma farklı bir şey tabii de herkes yapınca standartı bozuldu.

Bu irmikli dondurmanın babası Fatih’teki Sur ocakbaşında verilen Sur tatlısıdır, çok basic ama bayağı iyi bir ürün. İrmik helvalı dondurma farklı bir şey tabii de herkes yapınca standartı bozuldu.
Ben balıkesir de yemiştim o da cok güzeldi ama herkes kıvamını tutturamiyo doğru.ben bazen anneme irmik helvası yaptırıp, kendim dondurma alıyorum

Gastronomi her zaman uzmanlık alanım olmuştur, deniz mahsülleri hariç

Akşama yemeğe davetliyim birazdan çıkacağım alfredo yapacağını söyledi kendi açtığı makarna ile, bende şarap alayım diyorum ne dersin? Öneriye açığım uygun yollu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt