- 3 Haziran 2015
- 54.018
- 62.073
- 3.963
Demek ki yine bir karı bulduistanbuldan ayrı kalamıyor
niye diye sormayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki yine bir karı bulduistanbuldan ayrı kalamıyor
niye diye sormayın
sıradan bi golEuro 24 ün en güzel golü atıldı sanırım şu an
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimmich??Euro 24 ün en güzel golü atıldı sanırım şu an
profil fotosu !!!ingiltere maçını burda konuşabilir miyiz
Tahinli irmik helvalı dondurma favorim bi de kremalı havuclu cevizli kek...Şerbetli tatlının kalitesizi hamallık o yüzden kaliteli tereyağı kritik, şeker tadı da hissedilmemeli. Zaten yok yere kalori alınacak bir aktivite bari yendiğine değsin
Waffle falan boş mevzu ama vatanında cheesake, tiramisu falan da çok başarılı işler.
En çok tercih ettiğim de her zaman peyniri kaliteli iyi bir künefe veya kesme dondurmayla iyi bir fıstıklı baklava türevi
Euro 24 ün en güzel golü atıldı sanırım şu an
Bugün yanlislika domuz eti yedim çok lezzetliydiBir tane bi uykusuz var
Bir tane bi uykusuz var
Kimmich??
Gastronomi her zaman uzmanlık alanım olmuştur, deniz mahsülleri hariçBir şeyide bilme be adam
Allah affeder kulusunBugün yanlislika domuz eti yedim çok lezzetliydi
Bu irmikli dondurmanın babası Fatih’teki Sur ocakbaşında verilen Sur tatlısıdır, çok basic ama bayağı iyi bir ürün. İrmik helvalı dondurma farklı bir şey tabii de herkes yapınca standartı bozuldu.Tahinli irmik helvalı dondurma favorim bi de kremalı havuclu cevizli kek...
Bet reklamı yasakAllah affeder kulusun
Ben affetmem aklında bulunsun
Ben balıkesir de yemiştim o da cok güzeldi ama herkes kıvamını tutturamiyo doğru.ben bazen anneme irmik helvası yaptırıp, kendim dondurma alıyorumBu irmikli dondurmanın babası Fatih’teki Sur ocakbaşında verilen Sur tatlısıdır, çok basic ama bayağı iyi bir ürün. İrmik helvalı dondurma farklı bir şey tabii de herkes yapınca standartı bozuldu.
Gastronomi her zaman uzmanlık alanım olmuştur, deniz mahsülleri hariç