- 1 Ağustos 2009
- 45.153
- 43.827
- 4.258
Hayrettin Clickbait
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gündür barış yok la. ,imkansız bu kadar sessiz kalmasıdoğu ahbabımda taklaya gelmiş
Örnek veriyorum play off öncesi Allah korusun İcardi sakatlandı kim oynayacak.Saka bir yana yeniden en dolu yere ilk transferi yaptik
doğu ahbabımda taklaya gelmiş
Şarapran çok anlamam da Pamukkale şaraplarından al geç ya, çok kasmaya gerek yok o tür eventler için.
Kız kendi açtığı makarna ile sana alfredo yapıyorsa evlen, tavsiyem bu jshshs
Doluca Antik tavsiye ederim ucuz istiyorsan
Şaraptan hiç anlamam sevmem de, tekirdağlı olduğum halde… tavsiyelere uyacağım ty
öyle bakarsak Muslera sakatlanırsa kim oynicekÖrnek veriyorum play off öncesi Allah korusun İcardi sakatlandı kim oynayacak.
Akşama yemeğe davetliyim birazdan çıkacağım alfredo yapacağını söyledi kendi açtığı makarna ile, bende şarap alayım diyorum ne dersin? Öneriye açığım uygun yollu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şarap konusmalarının seni içine alması gerek aslında bir önerin varmı serhan'aTransfer haberi okuyalım diye giriyoruz
Yok şarap yok karı
Bu ne arkadaş
Zina, kumar ve içkiden uzak durunŞarap konusmalarının seni içine alması gerek aslında bir önerin varmı serhan'a
ehtiyarı üzdük galiba2 gündür barış yok la. ,imkansız bu kadar sessiz kalması
Alalım önerileriViski gurmesi arayan olursa burdayım![]()
üzülmez o. Banlanma tehdidinden sonra arazi oldu sandım ilk önce ama normal şartlarda şimdiye dönmesi lazımdı.ehtiyarı üzdük galiba
Genel önerileri alabiliriz en çok fiskiyi sevdiğim için, farklı olanları deneyebilirim.Viski gurmesi arayan olursa burdayım![]()
Zina, kumar ve içkiden uzak durun