- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
10 sene önce gelecektin
mal gibi bayernde yedek olmayi sectin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oradaki mevzu kalite değil ya, çok aşırı kalorili ve o kadar kalori almaya değmez gözüyle bakıyorum waffle konusunda.Waffle bos is degil bence. Yapilan yere gore degisir. Bizim burada cok kaliteli waffle restoranlari var ve guzel, kaliteli soslarla, proteinlerle ve meyvelerle harmanliyorlar.
Ama hala favorim tatlim, kaliteli sekerle yapilmis, bogazi yakmayan guzel bir fistikli baklava.
@Hayri Cund, reis senin nobeti 10 sayfa tatli muhabbetiyle erittiler. Yazik oluyor.![]()
Assignon;
24 yasinda
8 milyon euro bonservis
1.2 milyon euro senelik ucreti
Wan-Bissaka:
26 yasinda
12 milyon euro bonservis
2.75 milyon euro senelik ucreti
sizce hangisi?
BentancurHocam uzun zamandır Tottenham maçlarını kaçırmadan izlerim. Bentancur oynadığı maçlarda takımdaki en hareketli birkaç oyuncudan biri olmuştur her zaman. Oyun kurulumunda sürekli kendini boşa atar. Gerektiğinde rakip ceza sahasına kadar baskıya gider. Birebirde agresiflikten kaçmaz. Boşluk bulduğunda da cayır cayır dribling atar. Davinson geldiğinde bize çağ atlatacağından ne kadar eminsem Bentancur'dan da o kadar eminim.
Hojberg ön alan baskisinda iyi pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor bugun oynadigi macta bunu begendim
Ama ceza sahasina topsuz kosulari pek olmadi,bizim ihtiyacimiz olan orta saha’nin ceza sahasi kosulari da olmali
Torreira ile iyi bir ikili olabilirler sanki ben genel olarak begendim ama mctominay’i tercih ederim sahsen eger böyle bir bütce varsa
Sonucta hojberg transferi de 5 milyon bonservise bitmeyecek
Opsiyonlu kiralama konusunda anlaşmıştık devre arası, üçüncü kulüpte oynamasına izin vermedi fifa.Gecen sene Fabian Riederi istiyorduk diye hatirliyordum.
Gladbach oyuncuyu opsiyonla kiralamaya calisiyormus.
senin bakış açınıda doğru buluyorum , karşıt bakışada hak veriyorum.Gomise zam yapmamak dogru karardi karari verenlerden allah razi olsun.
garibime gitmiyor değil bu haberlerBentancur Hojbergden 2-3 kat zor transfer
ben evrilebileceğini düşünüyorum boey 1.5 sene sonunda çöp yağmuruna tutuldu - 30 M aldık adamdan...Başıma birşey gelmeyecekse: bence Köhn arzu ettiğimiz seviye için baya yetersiz
garibime gitmiyor değil bu haberler
Tottenham - EPL top 5 6 klübünden biri - ve biz ordan leblebi gibi 24-27 yaş aralığı adam alıyorz ilizyonu var biraz.
nereye yav![]()
Yurt dışı filan diyince sevimsiz mevzular akla geliyor ister istemez; öyle bir şey yok. Bir ara bahsettiğim birtakım ciddi sağlık problemlerim yüzünden aktif çalışamıyorum. Sağlığım yerinde olsaydı da birkaç sene öncesine kadar olduğu haliyle, köpek gibi çalışmaya devam edebilseydim keşke. Burada kapatalım lütfen...Mustafa nerede yaşıyorsun,yurt disinda mi?
işte tam şurda altyapından bir potansiyel yetiştirip Köhn ile kapıştırmalısın . birinden biri sana istediğin katkıyı verecek hale gelecektir.Köhn’e bir yedek bulsunlar kafi, aptal aptal her yeri değiştirmeye gerek yok.
yüksek bonservis + maaşlı transferlere hazır mısın komiser.Muhtemelen ndombele ve davinson muhabbeti yüzünden habire tottenhamdan ufuruyorlar
Mert hali vaktinde çok güzel yaklamıştı - sürekli tottenhamdan yolu geçmiş oyuncu muhabbeti oluyor - sürekli hemde.Muhtemelen ndombele ve davinson muhabbeti yüzünden habire tottenhamdan ufuruyorlar