Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waffle bos is degil bence. Yapilan yere gore degisir. Bizim burada cok kaliteli waffle restoranlari var ve guzel, kaliteli soslarla, proteinlerle ve meyvelerle harmanliyorlar.

Ama hala favorim tatlim, kaliteli sekerle yapilmis, bogazi yakmayan guzel bir fistikli baklava.

@Hayri Cund, reis senin nobeti 10 sayfa tatli muhabbetiyle erittiler. Yazik oluyor. :D
Oradaki mevzu kalite değil ya, çok aşırı kalorili ve o kadar kalori almaya değmez gözüyle bakıyorum waffle konusunda.

Daha hafif ve lezzetli yapan yerler varsa neyse ama @Serhan Artemis gay diyor waffle sipariş edenlere.

Assignon;
24 yasinda
8 milyon euro bonservis
1.2 milyon euro senelik ucreti

Wan-Bissaka:
26 yasinda
12 milyon euro bonservis
2.75 milyon euro senelik ucreti

sizce hangisi?

ikisinede 3 yıllık olarak bakarsak:

oyun açısından:

Bissaka piyasasını belli etmiş - belli değerde adam . O nedenle doğru tercih o olur , yaşıda abzürt değil satış yapabilirsin.

ekonomik açıdan:

Assignon 3 yıllık : 11.6M - yuvarlayalım 12 M EU olur
Bissaka 3 yıllık : 20.25 - yuvalayalım 20 M EU olur

ortalama senelik 3.3 M daha fazla yük demek bissaka. Eğer çıtayı bir yukarıya çıkaracaksan buna OK diyebilirsin fakat ekonomik olak henzü rahat değil galatasaray . yüzdü yüzdü kuyruuna geldi bazı şeylerin 1 - 2 sezon daha sanki dikkatli olunmalı.

ama assignon 8 M benim kafama çok fazla geliyor - %55 - 45 oranında olur olmaz gibi bakıyorum. bu mantıkta daha ucuza gider (Senaya) külfetimi azaltırım. Bissaka en azından baktığında hız var fizik var , topla nasıl o kadar bilmiyorum ama belli bir profil dahilinde (EPL beki sonuçta)

Hocam uzun zamandır Tottenham maçlarını kaçırmadan izlerim. Bentancur oynadığı maçlarda takımdaki en hareketli birkaç oyuncudan biri olmuştur her zaman. Oyun kurulumunda sürekli kendini boşa atar. Gerektiğinde rakip ceza sahasına kadar baskıya gider. Birebirde agresiflikten kaçmaz. Boşluk bulduğunda da cayır cayır dribling atar. Davinson geldiğinde bize çağ atlatacağından ne kadar eminsem Bentancur'dan da o kadar eminim.
Bentancur
Goretzka

boş mevzular. AWB için verilecek 10-15 bonservis 3 maaş çok deniliyor. Bentancur Fofana’dan bile zor iş sözleşmesinin son senesi değilse.

Bu ikisinin bonservisi 30-40 maaşı 8-10 olur. Goretzka özellikle çılgın maaş alıyor.

Bir de garip tipler var hem böyle adamlar isteyip hem de çok maliyetli falan diyorlar, ne istedikleri belli değil.

Hojberg ön alan baskisinda iyi pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor bugun oynadigi macta bunu begendim

Ama ceza sahasina topsuz kosulari pek olmadi,bizim ihtiyacimiz olan orta saha’nin ceza sahasi kosulari da olmali

Torreira ile iyi bir ikili olabilirler sanki ben genel olarak begendim ama mctominay’i tercih ederim sahsen eger böyle bir bütce varsa

Sonucta hojberg transferi de 5 milyon bonservise bitmeyecek

Hojbjerg torreira ikilisi çok nitelikli ikili olur - ama Hojbjerg alırsan Mertens ile rotasyon yapacak ofnasif ortasaha daha alman lazım.

Almanya milli takımından örnek verelim tip olarak

Hojbjerg Kross gibi topu alıp taşıyan dağıtan adam ama ceza sahasına girmez çevresinde takılır
Ofansfi Orstasah İlkay gibi olmalı - son paslar- yaydan içeri koşuyla gol bulma vs vs gibi dediğini yapan profil.

kısadaca bize 2 OS lazım 1 değil . 1 Torrereyi tamamlayacak 8 ama torreiradan iyi top taşıyacak, 2incisi mertensi yedekleyip yeri geldiğinde 9.5 yeri geldiğinde ortasaha 3 leyebilecek adam.

benim beklentim bu yönde.

Gomise zam yapmamak dogru karardi karari verenlerden allah razi olsun.
senin bakış açınıda doğru buluyorum , karşıt bakışada hak veriyorum.

Gomis'e zam yapılmaması bence de doğruydu - zam yüzünden takımını bırakma gibi durum oldu ama "gönülden" GS li sorsan...

fakat o yönetim , tutuşunca normalin üstünde ve uzun süreli kontratlara imza attı. bu yönetimde aynısını yaparsa gene hata yapar - tek fark burda bahsi geçen oyunculardan beklenti daha iyi.(bence)

o zamanla bu zaman kıyaslarsak - zaten CL için bir hamle falan işin tatavası - CL de son 16 nın üzerinde bir şey olamz - çok iyi dnek gelir max son 8 olursun, sonrası hayal. Avrupa için transfer AVL falan için olabilir CL içi olmaz açıkçası takımların ekonomisi böyleyken.

o yüzden her sene CL katılımı ve ligde başarı sürkeliliği ŞART. bunu ypamadığın an,o maaş yükleri fena haşırt olur. işin orası az bir şey kumar.

Neyi tartışıyonuz olm iki transfer döneminde Gomis yerine 10 küsür milyon euroya Diagne alabilen yönetimdir o sürecin hatalısı

Sörloth vs bilimum adamın alınabileceği bir dönemdi, saçma sapan yönetim kadroları olup Abdürrahim tek başına süreci yönetince böyle işler oluyor.

Başıma birşey gelmeyecekse: bence Köhn arzu ettiğimiz seviye için baya yetersiz
ben evrilebileceğini düşünüyorum boey 1.5 sene sonunda çöp yağmuruna tutuldu - 30 M aldık adamdan...

o işler az sabır işi - maliyetli bir deneme değil sonuçta. sağ bek ve ortasaha x2 gibi bütçe ağırlığını vermen gereken 3 nokta atış yapman gereken yerde 4ünc bir kovalamacaya gerek yok bana göre.

Mustafa nerede yaşıyorsun,yurt disinda mi?
Yurt dışı filan diyince sevimsiz mevzular akla geliyor ister istemez; öyle bir şey yok. Bir ara bahsettiğim birtakım ciddi sağlık problemlerim yüzünden aktif çalışamıyorum. Sağlığım yerinde olsaydı da birkaç sene öncesine kadar olduğu haliyle, köpek gibi çalışmaya devam edebilseydim keşke. Burada kapatalım lütfen...

Köhn’e bir yedek bulsunlar kafi, aptal aptal her yeri değiştirmeye gerek yok.
işte tam şurda altyapından bir potansiyel yetiştirip Köhn ile kapıştırmalısın . birinden biri sana istediğin katkıyı verecek hale gelecektir.

ama biz altyapıdaki kadroyu falan bırak antreman sahaları falan yıkılacak yakında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt