Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bentancur
Goretzka

boş mevzular. AWB için verilecek 10-15 bonservis 3 maaş çok deniliyor. Bentancur Fofana’dan bile zor iş sözleşmesinin son senesi değilse.

Bu ikisinin bonservisi 30-40 maaşı 8-10 olur. Goretzka özellikle çılgın maaş alıyor.

Bir de garip tipler var hem böyle adamlar isteyip hem de çok maliyetli falan diyorlar, ne istedikleri belli değil.

Hocam maaş+bonservis konusunda bence de çok zor bir transfer ama karambole tutup getirebileceğimiz bir ortam var şu anda.

Ange hocanın orta sahadaki ilk tercihleri Bissouma ve Sarr oldu genellikle. Bunun yanında kulüp uzun zamandır Gallagher'ın peşinde. O olmazsa da başka bir orta saha alınacak. Bir de Skipp var. Homegrown olması ve zaman zaman oynatılması sebebiyle kadroda duracak gibi. Bentancur ve Hojbjerg'den en az 1'i satılacak yani.

Üstelik son zamanda çıkan ırkçılık muhabbeti de işimize yarayabilir Bentancur transferinde. Adam özür diledi. Son da affettiğini söyledi ama millet hala saldırmaya devam ediyor Bentancur'a. Yani bir şekilde eğrisini doğrusuna denk getirip oldu bittiye getirip imza attırılabilir bence.

Arkadaşlar
Acil
Analizler gelsin
Tamam kardeşim ben özel bir analiz yaptım

Her gün muz yersem ne olur?
Muzdaki demir oranı yüksektir. Bu sayede vücudunuzdaki hemoglabin oranı artar. Lif bakımından zengin olan muz, bağırsak hareketlerini hızlandırır. Eğer kabızlık sorunu yaşıyorsanız günde 2 adet muz yiyerek bu durumun üstesinden gelebilirsiniz

Santrafor rotasyonu 2013 den sonra ilk kez bu kadar güçlü kesinlikle. Erencan da çekip 3/3 nokta atışı yapmak lazım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 temmuzdaki kongreye kadar herkesi oyalama peşindeler, umarım yetki falan verilmez, görelim sonrasında yönetim hünerlerini para akışı konusunda.

Yetki almamalarını ben de çok istiyorum ama aldığı oy oranına bakıncada sıkıntı yaşamayacak gibi.

Riva'ya benzetirse floryayı geçmişler olsun zaten bize.

ah o riva şimdi oalcak - hiç inşaat yapmayacaksın - 1000 villa mı 1000 parsele böldürücen - ihtiyacın kadarını ister inşaatlı ister inşaatsız satacaksın - ihya olurduk bugün Riva elimizde dokunulmamış halde olsaydı.

örneğini şurdan vereyim. evden çalışan karı koca tanıdığım var - 3 M TL ye arazi aldılar 3.5-4 M TL yede evlerin yaptılar üstüne 4 senelik süreçte. 2022 de taşındılar bitmiş eve. şu an 10-12 katı minimum diyorlar cücük kadar arsalar.

neyse tranfer konusuna yönetimsel işi sokmayayım dağılmasın muhabbet.

Hocam maaş+bonservis konusunda bence de çok zor bir transfer ama karambole tutup getirebileceğimiz bir ortam var şu anda.

Ange hocanın orta sahadaki ilk tercihleri Bissouma ve Sarr oldu genellikle. Bunun yanında kulüp uzun zamandır Gallagher'ın peşinde. O olmazsa da başka bir orta saha alınacak. Bir de Skipp var. Homegrown olması ve zaman zaman oynatılması sebebiyle kadroda duracak gibi. Bentancur ve Hojbjerg'den en az 1'i satılacak yani.

Üstelik son zamanda çıkan ırkçılık muhabbeti de işimize yarayabilir Bentancur transferinde. Adam özür diledi. Son da affettiğini söyledi ama millet hala saldırmaya devam ediyor Bentancur'a. Yani bir şekilde eğrisini doğrusuna denk getirip oldu bittiye getirip imza attırılabilir bence.
25 bons 5 maaş altına alamayız nolursa olsun. Levy kimseyi ederinin altına vermiyor sen daha iyi biliyorsun bunu.

Geçen sene sakatken de istedik 40 çekmişlerdi.

25 bons 5 maaş altına alamayız nolursa olsun. Levy kimseyi ederinin altına vermiyor sen daha iyi biliyorsun bunu.

Geçen sene sakatken de istedik 40 çekmişlerdi.

Dediğim gibi finansal olarak çok zor transfer ama bir şekilde getirebilsek çok şeyi değiştirir takımda. Benzer durumlar olmasa da Davinson örneği de umudumu artırıyor. Her ne kadar Levy'nin eli kolu bağlanmış ve transferin son günü olsa da Davinson'un da 10 milyona gelebileceğine ihtimal vermiyordum.

Adam 25 maçta 1171 dakika oynadı bu sene? Ne sakatlığı ne yedeğin yedeği?
Hocam bu sene Tottenham’ın nerdeyse tüm maçlarını izledim.

90 dk’yı tamamlayabildiği ya bir ya iki maç anca çıkar hatırladığım. Zaten 11 başladığı maçlarda da oyundan 50-55. dakikalarda ilk çıkan hep Bentancur oldu.

Oyunculuğuna kimse bir şey diyemez fakat bu saatten sonra da sağlık açısından kolay dikiş tutacak adam değil.. ki bu senede ciddi bir sakatlık yaşadı yine saha içinde. Bizim öyle bir lüksümüz yok

Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)

İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine

@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)

Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
+45 kimi ikna edicem ben ya topcuların kaynanalarını mı

yalnız medya açısından sağ bek konusu

Bissaka / olmazsa assignon gündeminden -> çare zeki çelik gündemine düşerse yönetim fena patlar onuda söyliyeyim yani.

şu 8 no ve mertensin arkasına patlamayı yapmamış ama çok iyi potansiyel 23-24 yaşlarda birisini ayarlarlarsa mükemmel olacak

Zaha bence west ham yapacak
Zaniolo italya yapcak
Kerem nereye kafası yatarsa o tarafa gidecek

şeklinde ayrılışlar var kafamda

ziyech'te hala kapalı kutu bende transfer açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt