- 1 Şubat 2009
- 24.823
- 24.979
- 3.048
İyi kapattık orayı.yedeği de malum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi kapattık orayı.yedeği de malum
Bentancur
Goretzka
boş mevzular. AWB için verilecek 10-15 bonservis 3 maaş çok deniliyor. Bentancur Fofana’dan bile zor iş sözleşmesinin son senesi değilse.
Bu ikisinin bonservisi 30-40 maaşı 8-10 olur. Goretzka özellikle çılgın maaş alıyor.
Bir de garip tipler var hem böyle adamlar isteyip hem de çok maliyetli falan diyorlar, ne istedikleri belli değil.
Tamam kardeşim ben özel bir analiz yaptımArkadaşlar
Acil
Analizler gelsin
Bıkmadınız mı ağır sakatlık yaşamış topçulardan ?? Adam çapraz bağı koparıp neredeyse 1 sene futbol oynamadı. Geçen senede yedeğin yedeği olarak oynadı tottenham’da.
6 temmuzdaki kongreye kadar herkesi oyalama peşindeler, umarım yetki falan verilmez, görelim sonrasında yönetim hünerlerini para akışı konusunda.
25 bons 5 maaş altına alamayız nolursa olsun. Levy kimseyi ederinin altına vermiyor sen daha iyi biliyorsun bunu.Hocam maaş+bonservis konusunda bence de çok zor bir transfer ama karambole tutup getirebileceğimiz bir ortam var şu anda.
Ange hocanın orta sahadaki ilk tercihleri Bissouma ve Sarr oldu genellikle. Bunun yanında kulüp uzun zamandır Gallagher'ın peşinde. O olmazsa da başka bir orta saha alınacak. Bir de Skipp var. Homegrown olması ve zaman zaman oynatılması sebebiyle kadroda duracak gibi. Bentancur ve Hojbjerg'den en az 1'i satılacak yani.
Üstelik son zamanda çıkan ırkçılık muhabbeti de işimize yarayabilir Bentancur transferinde. Adam özür diledi. Son da affettiğini söyledi ama millet hala saldırmaya devam ediyor Bentancur'a. Yani bir şekilde eğrisini doğrusuna denk getirip oldu bittiye getirip imza attırılabilir bence.
25 bons 5 maaş altına alamayız nolursa olsun. Levy kimseyi ederinin altına vermiyor sen daha iyi biliyorsun bunu.
Geçen sene sakatken de istedik 40 çekmişlerdi.
Hocam bu sene Tottenham’ın nerdeyse tüm maçlarını izledim.Adam 25 maçta 1171 dakika oynadı bu sene? Ne sakatlığı ne yedeğin yedeği?
Metz’deki Camara’yı Fb bitirmiş.
+45 kimi ikna edicem ben ya topcuların kaynanalarını mıKoordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden
Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)
İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine
@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)
Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
sana da günaydın laleGerekirse sokakta kalırız
Bu vatanı sizlere satmayız
Çalışıyorumsana da günaydın lale