Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çağlar alıp sag stoper yapmak kekolat bişi. eger abdulkero gidiosa düşünülür

Hatalı transferler vs olur yav bu hep olacak ama hep söylediğim gibi iki yılda içinden çıkılamayacak tek kontrat yok. 13. olan takımda şu an satılabilecek 100 milyon eurodan fazla edecek adamlar var totalde. Gelirler 7 milyara yükselmiş, Elmas dönemi 1 milyar bile değildi. Şu yukardaki entry’de denileni yapsak nur topu gibi kitlenmiş Dombele vardı şu an sözleşmeli.

Bunları görmeyip Tete, Dombele falan demek kötü niyetliliktir, aktif oynayanların %90ını da o aldı ama burada da başarı sadece ona yazmaz. Ek olarak Tete net denenebilecek hamleydi, 1 iyi sezon onu 20+’ya sattırır.

Bu arada Dombele net strateji hatasıdır, risk aldık tutmadı ama bu da tek kişiye yazmaz, hep dedim o dönem, Mendy gibi bir adam alıp girmeliydik sezona bunda da planlamadaki herkesin hatası var.

Bir de strateji tutsa şu an 15-20 arasına Amrabat almıştık, çok mu iyi olurdu bu da tartışılır.

Ben işin doğrusu yanlışında değilim nihayetinde, tüm hataları tek kişiye gömüp, kulübü uçuruma sürükleyen dönem üzerinden Cenk güzellemesi vs yapmak kötü niyet, başka bir şey değil. Galatasaray bugün tarihin en yüksek gelir seviyesine ulaştıysa ET sayesindedir, saha içinde de Okan ve Icardi önderliğindedir, üçü dışındaki herkes yardımcı oyuncudan öteye gidemez, bu üçlüden herhangi birini çıkarsan son 2 senede böyle başarılı olamazdık.
Feg,Belh ve görece Maicon son kuruşuna kadar sömürdüler özellikle son 2 yıl hiç bir katkı sunmadan. Adamların öyle bir kontratı vardı ki bedava veriyorum dedik alıcısı çıkmadı.
Belki Sergio yu yazarım çıkılamayacak kontratta ama onun CE yaptığı rivayeti var.
Okan ve Icardi saha içinde liderliği göğüslediler ama geriye kalan yardımcı oldu onlara bu konuda. ET bahsettiği gibi tek başına uğraştı saha dışında, cidden adamın tutunacak dalı yoktu.
suyun karşı tarafı hakaret, tehdit, iftira atarken bizim sözde ikinci başkan çıkıp yok ebedi dostumuz yok bey diye açıklamalar yaptı.
Zaten yalı veledi Okan a sallamaya başladı ET dan sonra. Sağolsun bizim camia uzaklaştırdı ET yi sıra Okan da şimdi.

Çağlar haberleri var umarım kolpadır kariyeri bitmiş çöp oğlu çöp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanmam Cağlar haberleri doğru olsun. Diğer tarafın çıkardığı kasıtlı haberlerdir. Bir ihtimal gerçekse çok hatalı iş olur hiç gerek yok. 3.5 maaşı var birbde bonservis var Emirhan'ı tercih ederim Rize'li eleman sol ayaklı isteniyorsa. Elimizde de zaten Emin Bayram gibi bir oyuncu var.

Orta sahada çok sayıda iyi aday var. Birini halledebilecegimizi dusunuyorum:

Kovacic, Fofana, Thuram, Hojbjerg, Bentancur

fabrizio'ya parayla ferdi güzellemsi yaptırmışlar fiyat artsın diye heralde Dortmund + PL takibi var gibisinden.

Feg,Belh ve görece Maicon son kuruşuna kadar sömürdüler özellikle son 2 yıl hiç bir katkı sunmadan. Adamların öyle bir kontratı vardı ki bedava veriyorum dedik alıcısı çıkmadı.
Belki Sergio yu yazarım çıkılamayacak kontratta ama onun CE yaptığı rivayeti var.
Okan ve Icardi saha içinde liderliği göğüslediler ama geriye kalan yardımcı oldu onlara bu konuda. ET bahsettiği gibi tek başına uğraştı saha dışında, cidden adamın tutunacak dalı yoktu.
suyun karşı tarafı hakaret, tehdit, iftira atarken bizim sözde ikinci başkan çıkıp yok ebedi dostumuz yok bey diye açıklamalar yaptı.
Zaten yalı veledi Okan a sallamaya başladı ET dan sonra. Sağolsun bizim camia uzaklaştırdı ET yi sıra Okan da şimdi.
Terör örgütü artığı dedi ya adam

Şuna verdiğimiz cevap : iyilik kazanacak

Okan nereye kadar susup oturacak şu laflar devam ederse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt