Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske Christoph Baumgartner'i falan almaya calissalar en azindan 4-5 milyon euroluk abartili maasi da olmaz. Gerci bu cocuk orta sahadan cok daha fazla 10 numara aslinda ama yuksek bonservis/normaal maas bakimindan daha mantikli transfer gibi duruyor..

Evt ingiltere danimarka macinin adami hojbej kulubumuze imzayi atti mi ?

Alex bizim zor maçlara fix atanan yan hakem zaten taç uzmanı ofsayt eyyamcisi
Antep maci var o da fena abi,hüseyin gocek luganoyu atmiyo,adamın ayağına bilerek basmis gozu onunde.buca macinda da iyi oynayan 3 oyuncu birden değişiyor,buca sıvıyor.hakemler ve teknik direktör düzeyinde bile sike yapilmis net

Saúl Ñíguez geçen sene adı bizimle anıldığı zaman da çok istemiştim hala içten içe acaba olur mu diye düşünüyorum. Sanırım 2 senedir adı bizimle anılan orta sahalar arasında en komple paket orta saha oyuncusu.

Hatta geçen sene Fred, Ndombele, Paredes ve Saul isimleri geçerken Serkan Akkoyun veri analizi gibi bir program yapmıştı Vole+ kanalında bu orta sahaları defansif katkısıyla, topla ilişkisiyle ve hücum katkısıyla kıyaslamıştı. Tüm bu paremetreler göz önüne alındığında en komple orta saha oyuncusu olarak öne çıkıyordu diğer isimlere göre

Çok çok iyi bir durumda olmadığını ben de biliyorum ama tam Türkiye yapacak halde bence şu anda Saúl Ñíguez. Klasik bir İspanyol orta saha gibi oyun kurucu özellikleri, topla ilişkisi gelişmiş, fizik kalitesi gelişmiş, defansif katkısı iyi, bitiriciliği/uzaktan şutlarıyla etkili olabiliyor hatta prime döneminde çok da iyi bir kafa vuruşu özelliği vardı. Baktığımızda prime dönemine göre çok düştüğünü görüyorum ama bu sezona çok da iyi bir giriş yapmıştı Ekim ayına kadar filan 3 aylık süreçte sürekli 90 dakika oynadığı ve skor katkısı verdiği bir dönemi vardı. Bu sene 2100 dakika geçen sene 1500 dakika resmi maçlarda süre bulmuş Atletico da en son sakatlığını 2020 yılında yaşamış, sarı kart cezalısı olarak bile 2-3 yılda 1 maç kaçıran devamlılığı olan bir oyuncu

Son 2 sezonda şampiyon olduğumuz dönemde Sergio Oliveira ve Kerem Demirbay bile fizik/kondisyon olarak iyi olduğu dönemlerde oyunu bizim adımıza iyileştiren şampiyonluk yolunda etkili olan performansları vardı şimdi Saul gelir fizik/kondisyon olarak iyi döneminde olursa çok işimize yarar

Burhan Can Terzi: "Galatasaray yönetimiyle görüştüm. Maliyet olarak Hojbjerg ve Goretzka konusunda uçurum var. Şu an için Galatasaray için en ideal isim Hojbjerg. Bana, 'şu an tamamen Hojbjerg'e odaklandık' dediler. Hojbjerg, 'bana turnuva sonuna kadar müsaade verin' demiş."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray yönetimiyle görüştüm. Maliyet olarak Hojbjerg ve Goretzka konusunda uçurum var. Şu an için Galatasaray için en ideal isim Hojbjerg. Bana, 'şu an tamamen Hojbjerg'e odaklandık' dediler. Hojbjerg, 'bana turnuva sonuna kadar müsaade verin' demiş."
Buna biri tweterler Allah aşkına sen kimsin ulan kel diye mesaj atsin

Bizim yönetimde sürekli burhancan'a rapor geçiyor. Transferin başı herhalde.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray - Oğuz Aydın transferinde %85 seviyelerine geldi. Çok yakın zamanda transferin tamamlanmasını bekliyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt