Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 istiyorlar bunun için. Ipwisch 25’ten açtıysa bulurlar sanırım. Topu taşıyabilen, belli seviyede hıza sahip ve uzun boylu oyuncular revaçta bayağı.

Hojbjerg disiplinli adam, 35-36’da Milli olmaya devam ederse şaşırmam açıkçası. Partey, Jorginho falan gibi isimler ise bizim ülkeye yatmaya gelir gibi. Ben Hojbjerg’i alınabilir görüyorum ama Euro sonrası kaburüstü takımlardan teklif alıp oralara gideceğini düşünüyorum
Santrafor yedeğine yıllardır öyle birini istiyorum da bir gelmedi.

Yedek Türk forvet için mi? Yoksa Oğuz Aydın olmuyor mu yada Barış'a bahsedilen 30 ve üstü teklifin gelme ihtimali mi yüksek?
CL’deki yerli kuralı için ülkede yetişmiş yerli oyuncu gerekiyor Aktürkoğlu da gittiği için. Oğuz Aydın Avrupa kökenli tıpkı Yusuf Sarı gibi. Alsan bile yazamayabilirdin. Yazamadığın oyuncuya 5M veremiyorsun.

CL’deki yerli kuralı için ülkede yetişmiş yerli oyuncu gerekiyor Aktürkoğlu da gittiği için. Oğuz Aydın Avrupa kökenli tıpkı Yusuf Sarı gibi. Alsan bile yazamayabilirdin. Yazamadığın oyuncuya 5M veremiyorsun.
Yanlış.

Oğuz Aydın yerli, 15 yaşında gelmiş Türkiye’ye.

Yazan hesabı kastediyorsan, duyumcu falan da değil ama kimsenin haberi yokken Eyüp ve Gökdeniz haberlerini bu yazdı geçen sene.

Yabancıları bilmiyor da gurboları ya da yerlileri biri uçuruyor buna.

O herif SYH ile baya samimi. Birbirini takip ediyorlar ve retweet falan attiyorlardi

Gladbach bugün yeni formaları açıklarken bir de yeni transferi açıkladı.

Ugurcan-sagbek ndiyasmiye gigot barisic-mendy-ozan tufan-nwakame-muhammed cham-cihan-dragus ☺️

Höjberg, Bisakka gereksiz işler. Senaya- Frendrup'u yarı maliyetlerinden azına bitirilir. Bence oyuncu tipi olsrak değil ama maliyet olarak yanlış işler yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt