- 18 Temmuz 2009
- 80.786
- 225.495
- 5.093
O kadar parası olsa olur, cömert adamdır masonum.Mason @Okan Özkan ın yıllardır yıldız transfere sponsor olacağım kolpası ile ilgili fikirlerin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar parası olsa olur, cömert adamdır masonum.Mason @Okan Özkan ın yıllardır yıldız transfere sponsor olacağım kolpası ile ilgili fikirlerin?
Santrafor yedeğine yıllardır öyle birini istiyorum da bir gelmedi.30 istiyorlar bunun için. Ipwisch 25’ten açtıysa bulurlar sanırım. Topu taşıyabilen, belli seviyede hıza sahip ve uzun boylu oyuncular revaçta bayağı.
Hojbjerg disiplinli adam, 35-36’da Milli olmaya devam ederse şaşırmam açıkçası. Partey, Jorginho falan gibi isimler ise bizim ülkeye yatmaya gelir gibi. Ben Hojbjerg’i alınabilir görüyorum ama Euro sonrası kaburüstü takımlardan teklif alıp oralara gideceğini düşünüyorum
CL’deki yerli kuralı için ülkede yetişmiş yerli oyuncu gerekiyor Aktürkoğlu da gittiği için. Oğuz Aydın Avrupa kökenli tıpkı Yusuf Sarı gibi. Alsan bile yazamayabilirdin. Yazamadığın oyuncuya 5M veremiyorsun.Yedek Türk forvet için mi? Yoksa Oğuz Aydın olmuyor mu yada Barış'a bahsedilen 30 ve üstü teklifin gelme ihtimali mi yüksek?
Yazan hesabı kastediyorsan, duyumcu falan da değil ama kimsenin haberi yokken Eyüp ve Gökdeniz haberlerini bu yazdı geçen sene.Ufuurugun teki bu
Yanlış.CL’deki yerli kuralı için ülkede yetişmiş yerli oyuncu gerekiyor Aktürkoğlu da gittiği için. Oğuz Aydın Avrupa kökenli tıpkı Yusuf Sarı gibi. Alsan bile yazamayabilirdin. Yazamadığın oyuncuya 5M veremiyorsun.
Yazan hesabı kastediyorsan, duyumcu falan da değil ama kimsenin haberi yokken Eyüp ve Gökdeniz haberlerini bu yazdı geçen sene.
Yabancıları bilmiyor da gurboları ya da yerlileri biri uçuruyor buna.
Öyle sayılıyorsa almamak büyük hata olur.Yanlış.
Oğuz Aydın yerli, 15 yaşında gelmiş Türkiye’ye.