Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.821
- 3.133
Çıldır ulanSende fenerli kafası var böyle devam et

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıldır ulanSende fenerli kafası var böyle devam et
Bats için değildi sözüm. Etebo misal atlet yöne baya iyiydi ama oyuna etkisi yok gibi.Bu takım 2 senedir IQ ile şampiyon oldu.
Mümkün olduğunca bu durum ilk 11 genelinde korunmalı. Misal Bats atlet ama iq olarak düşük bir profil.
Fenerliler yazamıyor mu buradaSende fenerli kafası var böyle devam et
Şu Manchester city Uefa'dan 1 ceza yesin de sonradan tekrar Manchester United tarafına geçersin sen de NaClŞampiyonluk kutlamalarina dua etsin yoksa fa cup'ı alamayıp kovulacaktı![]()
fenerli misin forumdaşFenerliler yazamıyor mu burada
Küfür etsen daha iyiydifenerli misin forumdaş
Ne cezası lanŞu Manchester city Uefa'dan 1 ceza yesin de sonradan tekrar Manchester United tarafına geçersin sen de NaClSıkıntı yok
![]()
Olm seninkilerin çoğu sistem oyuncusu bir kere, solda Köhn’ü değiştirmen için garanti bir şey koyman lazım, Köhn ortalama da olsa oynar ki üstüne koyabilir. Achouri ne yav, Kopenhag dışına çıkar ben napıyorum der bizde.Benim kadro biraz daha bütün,takım halinde oynayan heriflerden oluşuyo riski az,senin kadroda zaha ve köhn soru işareti,ziyech oynasa estirir mi yoksa tribe mi girer muallak işler,ben o riski almadım
3 isim dışında aynı kadroyu kurmuşuz zaten,barış satılmazsa 8 isim aynı
Ligde kurt oldu artık Hoca da bazen 3 puan için orta sahayı boşaltma işini bırakmalı. Anlaşması da kolay biri gibi; kendisi eleştirildiğinde alttan alabilir, o yüzden bence de göndermezler. Anca A Milli Takım diye yukarıdan telefonla kopar gibi gözüküyor. Boey yerine Afcon’a giden Aurier’i almalarına bile ses çıkartmadı.Sene içinde ciddi düşmezsek Okan gitmez ya
Bu sene top Dursun’da, başarısız olursa Okan’ı kendine kalkan yapıp şutlatabilir ama sonra yönetim değişir yeni gelen alır Okan’ı tekrar
Efektif biri kim mesela?Takimin atletizimi arttırmaya yaratıcılıgını bitirmişsın yav kadroda 10 numarada bile lindstrom oynuyor oraya daha efektif birini koysaydın bari
ManU Bissakka’yı 8-10a falan vermez bence. 30 yaşında Fred’den 15 aldılar.
Yatar o iş.
HummelsBu herif kimdi
Mou işi çok piyango, eğer mevcudu koruyup nokta atışı hamleler yaparsalar ligde her türlü kafaya oynarlar. Biraz tartışılan adamlar alırlarsa ve Mou’nun üstüne gidilirse sanki benden önce champ oluyordunuz demeye başlar.Ligde kurt oldu artık Hoca da bazen 3 puan için orta sahayı boşaltma işini bırakmalı. Anlaşması da kolay biri gibi; kendisi eleştirildiğinde alttan alabilir, o yüzden bence de göndermezler. Anca A Milli Takım diye yukarıdan telefonla kopar gibi gözüküyor. Boey yerine Afcon’a giden Aurier’i almalarına bile ses çıkartmadı.
Bu arada seneye fener Mou ile uçan kaçan isimlere gidecek de ülkeye para var diye her önüne geleni getiremiyorsun. Sert kayaya çarparlarsa şaşırmam açıkçası. O yüzden seneye rahat bir şampiyonluk da görebiliriz. Mou oyuncusunu basına yem edebilen de birisi, bakalım