Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım 2 senedir IQ ile şampiyon oldu.

Mümkün olduğunca bu durum ilk 11 genelinde korunmalı. Misal Bats atlet ama iq olarak düşük bir profil.
Bats için değildi sözüm. Etebo misal atlet yöne baya iyiydi ama oyuna etkisi yok gibi.
Torreira atlet ama oyun içi bağlantıları, oyun okuması filan muazzam. Normal şartlarda onun gibi birini bugün almak istesek şanslıysak 15-20 den açarlar kapıyı

Goretzka vakit kaybından başka birşey değil.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kadro biraz daha bütün,takım halinde oynayan heriflerden oluşuyo riski az,senin kadroda zaha ve köhn soru işareti,ziyech oynasa estirir mi yoksa tribe mi girer muallak işler,ben o riski almadım

3 isim dışında aynı kadroyu kurmuşuz zaten,barış satılmazsa 8 isim aynı
Olm seninkilerin çoğu sistem oyuncusu bir kere, solda Köhn’ü değiştirmen için garanti bir şey koyman lazım, Köhn ortalama da olsa oynar ki üstüne koyabilir. Achouri ne yav, Kopenhag dışına çıkar ben napıyorum der bizde.

Zaha ve Ziyech sürece bağlı, kankaları gelince daha takımcıl olabilir o düzende bir de ha olmadı Ziyech üzerinden denersin. Satılırsalar 10 no ile kanadı beraber düşünmek lazım, birisi kesinlikle pasör akıllı diğeri dribblingci bitirici birisi olmalı.

Lindström hem bitirici hem dribblingci mesela bu noktada gidip hızlı kanat almanın bence alemi yok.

Sene içinde ciddi düşmezsek Okan gitmez ya

Bu sene top Dursun’da, başarısız olursa Okan’ı kendine kalkan yapıp şutlatabilir ama sonra yönetim değişir yeni gelen alır Okan’ı tekrar
Ligde kurt oldu artık Hoca da bazen 3 puan için orta sahayı boşaltma işini bırakmalı. Anlaşması da kolay biri gibi; kendisi eleştirildiğinde alttan alabilir, o yüzden bence de göndermezler. Anca A Milli Takım diye yukarıdan telefonla kopar gibi gözüküyor. Boey yerine Afcon’a giden Aurier’i almalarına bile ses çıkartmadı.

Bu arada seneye fener Mou ile uçan kaçan isimlere gidecek de ülkeye para var diye her önüne geleni getiremiyorsun. Sert kayaya çarparlarsa şaşırmam açıkçası. O yüzden seneye rahat bir şampiyonluk da görebiliriz. Mou oyuncusunu basına yem edebilen de birisi, bakalım

Bek: Senaya + Zeki
Kanat: Zhegrova + Oguz
10 No: Blas
Forvet: Batshuayi

Takimin atletizimi arttırmaya yaratıcılıgını bitirmişsın yav kadroda 10 numarada bile lindstrom oynuyor oraya daha efektif birini koysaydın bari
Efektif biri kim mesela?

İlla yıldız isim olacaksa taliskayı isterim ama oraya yıldız buraya yıldız dediğinde maçlarda bi bakıyosun boey ve toreira harici koşan basan adamın olmuyo poşete dönüyosun

Sallai,nakamura,linds,tore ve bellegard bunlar hem sahaya fizik koyan adamlar hem de top nedir bilen isimler

Nakamura ve lindströmü hiç izledin mi bu arada?

ManU Bissakka’yı 8-10a falan vermez bence. 30 yaşında Fred’den 15 aldılar.
Yatar o iş.

aslında her iki oyuncunun da durumları benzer.

her iki oyuncu da sözleşmelerinin son senelerindeydi.

farklı olan nokta, fred'in maaşı awb'ye göre yüksekti ama.

manu fred'i 9.75 m euro'ya vermedi mi bu arada? kap'ta öyle yazıyor.

bence oyuncu ikna edilirse awb'yi de 8 gibi bırakabilirler gayet.

Bayern ile aramız iyi gibi; tutunamazsa 1-2 seneye getiririz

Ligde kurt oldu artık Hoca da bazen 3 puan için orta sahayı boşaltma işini bırakmalı. Anlaşması da kolay biri gibi; kendisi eleştirildiğinde alttan alabilir, o yüzden bence de göndermezler. Anca A Milli Takım diye yukarıdan telefonla kopar gibi gözüküyor. Boey yerine Afcon’a giden Aurier’i almalarına bile ses çıkartmadı.

Bu arada seneye fener Mou ile uçan kaçan isimlere gidecek de ülkeye para var diye her önüne geleni getiremiyorsun. Sert kayaya çarparlarsa şaşırmam açıkçası. O yüzden seneye rahat bir şampiyonluk da görebiliriz. Mou oyuncusunu basına yem edebilen de birisi, bakalım
Mou işi çok piyango, eğer mevcudu koruyup nokta atışı hamleler yaparsalar ligde her türlü kafaya oynarlar. Biraz tartışılan adamlar alırlarsa ve Mou’nun üstüne gidilirse sanki benden önce champ oluyordunuz demeye başlar.

Ben Mou’yu Koç’un Aziz’i yenmek için getirdiğini düşünüyorum zaten, teknik direktör planı başkaydı normalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt