Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mou işi çok piyango, eğer mevcudu koruyup nokta atışı hamleler yaparsalar ligde her türlü kafaya oynarlar. Biraz tartışılan adamlar alırlarsa ve Mou’nun üstüne gidilirse sanki benden önce champ oluyordunuz demeye başlar.

Ben Mou’yu Koç’un Aziz’i yenmek için getirdiğini düşünüyorum zaten, teknik direktör planı başkaydı normalde.

fb-mou işi çok ilginç gerçekten ya. merakla bekliyorum.

geçen sene öyle ya da böyle 99 pts toplayan takımın ezber oyuncularını dağıtıp yerine yeni oyunculara gidecek gibiler.

bir sezonda toplam 50 gol atmış forvet hattını dağıttılar mesela. bu çok büyük kumar bence. ferdi de yine demirbaş isimlerden biriydi. o da gidecek muhtemelen. ick bir daha geçen seneki gibi bir katkı verebilir mi? şüpheli. lindelöf'ü istiyorlarmış, o zaman becao-dziku'dan biri gidecek sanırım?

büyük risk aldılar gerçekten. geçen seneki oturmuş kadro bir anda çok pahalı bir çorbaya dönebilir.

kağıt üzerinde süper gibi görünen oyuncular bile tutmayabiliyor sonuçta. yeni oyuncular lige, rakiplere alışana kadar puan kayıpları da yaşanabilir gayet.

böyle bir süreç olursa, mou arıza bir adam biliniyor zaten. yalı da diyalog kurmayı bile beceremeyen aşırı egolu bir adam.

çok ilginç basın toplantıları izleyebiliriz. :dd

Ne cezası lan :D kapatacaktır onu avukatlar ordusu
Müsait değilim caps bulamadım Kral'ı özlemiştim onun Gif'ini atayım ben kanks yav :D
Mauro Icardi Mauro GIF - Mauro Icardi Mauro Icardi - Discover & Share GIFs

Zaten sisteme geçmemiz lazım,yıldız üzerinden ilerleyemiyoruz ilerlesek de 1 ileri 4 geri

Ben artık ziyech güler mi,zahanın keyfi yerine gelir mi,ndombele zayıflamaya çalışır mı bunların ağzına bakmak yerine daha derli toplu,daha ne yaptığını bilen oyuncular istiyorum

Bayerne kök söktürüp 3 yiyip praga tokatlanmak yerine,bayerne kök söktürmeden 3 yiyip pragı tokatlanmayı tercih ederim

96-00 gibi oyun olarak gelişe gelişe bi süre sonra bayernlere de kafa tutarız elbet
Ha deyince mevcut kadrodan sisteme geçemezsin, zaman lazım, süreç yönetimi lazım.

Ziyech gibi adamlara ihtiyacın var sen ne dersen de, bu adamların etkisi çok büyük oluyor özellikle kilit maçlarda, Zaha da farklı kariyer planı yapsa öyle olabilirdi ama o daha farklı bir profil

Mesela bizi tokatlayan Kopenhag ligde midyata brondbye falan üstünlük kuramadı o da ayrı mevzu, kapanan takım olmakla baskın takım olmayı da yönetebilmelisin senin dediğin düzende.

Zanioloyu zaten taksitle 15e almadık mı, beleşe oyuncu yok değer düşürmeye bayılıyoruz
Bu arada Blas acil futbolu bırakmalı

Ekli dosyalar

• 20240130_213212.gif
    20240130_213212.gif
    1,9 MB · Görüntüleme: 26
Zaniolo 20 nin altında satılmaması gerekiyor çünkü yüzde 20 zaten Romaya verilecek ayrıca oyuncuyu bugün biz almaya kalksak 20 nin altinda böyle bir oyuncu bulamayız.15 e kadar çıktılarsa 20 yi görür Zaniolo biraz oyuncu tarafı rahat dursa istenilen rakamlara.satilir.

Ha deyince mevcut kadrodan sisteme geçemezsin, zaman lazım, süreç yönetimi lazım.

Ziyech gibi adamlara ihtiyacın var sen ne dersen de, bu adamların etkisi çok büyük oluyor özellikle kilit maçlarda, Zaha da farklı kariyer planı yapsa öyle olabilirdi ama o daha farklı bir profil

Mesela bizi tokatlayan Kopenhag ligde midyata brondbye falan üstünlük kuramadı o da ayrı mevzu, kapanan takım olmakla baskın takım olmayı da yönetebilmelisin senin dediğin düzende.

İlaveten tüm bu ihaleyi kadroya yıkmak da yanlış..Bir kere senin takımın City değil sen de Pep degilsin önüne gelene oyun üstünlüğü kuramazsin maalesef Okan hocanın da çok acemiliği oldu Avrupa maçlarında..

fb-mou işi çok ilginç gerçekten ya. merakla bekliyorum.

geçen sene öyle ya da böyle 99 pts toplayan takımın ezber oyuncularını dağıtıp yerine yeni oyunculara gidecek gibiler.

bir sezonda toplam 50 gol atmış forvet hattını dağıttılar mesela. bu çok büyük kumar bence. ferdi de yine demirbaş isimlerden biriydi. o da gidecek muhtemelen. ick bir daha geçen seneki gibi bir katkı verebilir mi? şüpheli. lindelöf'ü istiyorlarmış, o zaman becao-dziku'dan biri gidecek sanırım?

büyük risk aldılar gerçekten. geçen seneki oturmuş kadro bir anda çok pahalı bir çorbaya dönebilir.

kağıt üzerinde süper gibi görünen oyuncular bile tutmayabiliyor sonuçta. yeni oyuncular lige, rakiplere alışana kadar puan kayıpları da yaşanabilir gayet.

böyle bir süreç olursa, mou arıza bir adam biliniyor zaten. yalı da diyalog kurmayı bile beceremeyen aşırı egolu bir adam.

çok ilginç basın toplantıları izleyebiliriz. :dd
Mou 3lü oynar bence

2 stoper almalarını bekliyorum Çağlarla Bonucci gitti zaten.

343 ya da 433 deneyecektir

Bir yerde Szymanskiyi sağa atar ortada beklentisini karşılamadı diye

Tadic’i hamle oyuncusu yapar, sevmez öyle adamları normalde

Çok oyuncu değiştirmelerini tercih ederim ama senin de dediğin gibi. Ben olsam o kadrolarını korurdum, orta saha alırdım iyi bir kanat alır devam ederdim.

Tadic olmasa fbden bi bok olmazdi

oyuna akil koyup herkesi oynatan adam oydu bu yil

Ferdiyle oynaması da cok büyük artı yazdı adam cirit attı resmen sol tarafta..Ama o ilk topları saklayıp ferdiye attığı arapaslarini yapacak başka topçu yok ligde hakkını yiyemem

ya şu iskandinav takımı eaabieea yeaa fetişine de uyuz oluyorum haa.

ulan iki molde maçını da, kophenagh maçlarını da bir daha izleyin.

özellikle ilk kopenagh maçı ilk yarıdan 4 olurdu 4. dep molde maçı da öyle. şansa mertensin ayağı koşarken adama bastı da yunus'un golü var'dan döndü. dağılıp gideceklerdi yoksa. yine bir kaç dk sonra mertens karşı karşıya kaçırdı daha molde'nin gol dışında pozisyonu yokken 1-4 olurdu maç. ilgili maçlarda biraz iyi bitirebilseydik görürdüm o dirençlerini.

bu arada yanlış anlaşılmasın, kesinlikle saygı duyuyorum o tip takımlara. zaman zaman da fizik güçleriyle türk takımlarını eziyorlar da ama gereksiz diloluk yapılıyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt