Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
Kızıştırabildiğimizce kızıştıralım piyasayızorlamasak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kızıştırabildiğimizce kızıştıralım piyasayızorlamasak mı
atalanta dan belki üstü çıkar ama fio 15 bile verebilmesi çokKızıştırabildiğimizce kızıştıralım piyasayı
Yazabilir tabiki Muhittin bey.Fenerliler yazamıyor mu burada
Mou işi çok piyango, eğer mevcudu koruyup nokta atışı hamleler yaparsalar ligde her türlü kafaya oynarlar. Biraz tartışılan adamlar alırlarsa ve Mou’nun üstüne gidilirse sanki benden önce champ oluyordunuz demeye başlar.
Ben Mou’yu Koç’un Aziz’i yenmek için getirdiğini düşünüyorum zaten, teknik direktör planı başkaydı normalde.
Müsait değilim caps bulamadım Kral'ı özlemiştim onun Gif'ini atayım ben kanks yavNe cezası lankapatacaktır onu avukatlar ordusu
''Ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu, gündemimizde şuan için yok, net olarak söyleyebilirim''
Yalanlamış aslında. Thuram gibi imkansız dememiş sadece.
Ha deyince mevcut kadrodan sisteme geçemezsin, zaman lazım, süreç yönetimi lazım.Zaten sisteme geçmemiz lazım,yıldız üzerinden ilerleyemiyoruz ilerlesek de 1 ileri 4 geri
Ben artık ziyech güler mi,zahanın keyfi yerine gelir mi,ndombele zayıflamaya çalışır mı bunların ağzına bakmak yerine daha derli toplu,daha ne yaptığını bilen oyuncular istiyorum
Bayerne kök söktürüp 3 yiyip praga tokatlanmak yerine,bayerne kök söktürmeden 3 yiyip pragı tokatlanmayı tercih ederim
96-00 gibi oyun olarak gelişe gelişe bi süre sonra bayernlere de kafa tutarız elbet
Tekirdağ anatomi ünide sen hocam?
Ha deyince mevcut kadrodan sisteme geçemezsin, zaman lazım, süreç yönetimi lazım.
Ziyech gibi adamlara ihtiyacın var sen ne dersen de, bu adamların etkisi çok büyük oluyor özellikle kilit maçlarda, Zaha da farklı kariyer planı yapsa öyle olabilirdi ama o daha farklı bir profil
Mesela bizi tokatlayan Kopenhag ligde midyata brondbye falan üstünlük kuramadı o da ayrı mevzu, kapanan takım olmakla baskın takım olmayı da yönetebilmelisin senin dediğin düzende.
Mou 3lü oynar bencefb-mou işi çok ilginç gerçekten ya. merakla bekliyorum.
geçen sene öyle ya da böyle 99 pts toplayan takımın ezber oyuncularını dağıtıp yerine yeni oyunculara gidecek gibiler.
bir sezonda toplam 50 gol atmış forvet hattını dağıttılar mesela. bu çok büyük kumar bence. ferdi de yine demirbaş isimlerden biriydi. o da gidecek muhtemelen. ick bir daha geçen seneki gibi bir katkı verebilir mi? şüpheli. lindelöf'ü istiyorlarmış, o zaman becao-dziku'dan biri gidecek sanırım?
büyük risk aldılar gerçekten. geçen seneki oturmuş kadro bir anda çok pahalı bir çorbaya dönebilir.
kağıt üzerinde süper gibi görünen oyuncular bile tutmayabiliyor sonuçta. yeni oyuncular lige, rakiplere alışana kadar puan kayıpları da yaşanabilir gayet.
böyle bir süreç olursa, mou arıza bir adam biliniyor zaten. yalı da diyalog kurmayı bile beceremeyen aşırı egolu bir adam.
çok ilginç basın toplantıları izleyebiliriz. :dd
Tadic olmasa fbden bi bok olmazdi
oyuna akil koyup herkesi oynatan adam oydu bu yil
Baba adamsınLindström’ü tartışmayalım beyler, tam olarak istediğiniz oyuncu, bir fırsat olur da gelirse yıllardır aradığımız adam dersiniz.
Ne biçim adin var senin yav,gercek adin degil de mi buBaba adamsın![]()
Bizimlen alakasi nedirHummels