Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muci'ye 10 veren 15 de vermistir
Muçi son 10 senede gördüğüm ilk üç en hatalı transferden biri heralde ya. Ali Koç’un ilk 2-3 senesindeki acemiliğiyle yaptığı saçmalıkları bir kenara bırakırsak. Geldiğinde de anlamamıştım şimdi de anlamıyorum. Onana’dan daha kötü transfer Bjk için.

Takım şampiyonluk yarışında kötü niyetli olmayan bir oyuncunu ıslıklamak aptallıktır. Bunun aksini iddaa eden futbol ile ilgilenmesin zaten. Kerem'e gelecek olursak keşke tek sorunu gol kaçırmak olsaydı. Okadar hatalar yapıyoki. En büyüğüde yıllardır bariz göz önünde olan eksikliklerini gidermemesi. Islık vs değil tabiki ama bu konularda eleştirilerin hepsi haklı bence. Barış nasıl geliştiyse Keremde bunu yapabilirdi. Hemde daha üst seviyeye çıkardı. Yapmadı.. Neden yapmadı onuda hiç anlamıyorum

Kerem gayet üst seviyeye çıktı. Bu sene hem alışkın olmadığı yepyeni bir mevkide yepyeni bir görevle oynatıldığı için zorlandığı maçlar oldu. Taraftarın tepkisiyle beraber de iyice morali bozuldu ve sonra da sona doğru iyice formdan düştü. Eksik yönleri elbette var ama yani dünyada "eksiği yok" denecek oyuncu çok az, formsuzken de irili ufaklı eksik yönleri elbette daha da göze batar hale geldi. Yoksa formdayken kanat oyuncusu olarak gayet kalbur üstü Avrupa takımlarında rahatlıkla oynayacak seviyeye geldi. Kvara'dan, Doku'dan, Coman'dan, Mitoma'dan, Trossard'dan falan çok çok geride bir oyuncu değil atıyorum. Sane bile hala Bayern gibi bir takımda baya as oyuncu statüsünde oynuyor, onun eksiği yok mu? Hem de ne çok var... Mudryk'ten en az 1 gömlek daha iyi oyuncu mesela ama herif biraz daha hızlı ve biraz daha genç ve gelişebilir diye Chelsea'de...

Bir de unutmayalım bu adam 1 sezon takımı sırtında taşıdı, ondan sonra da milli takım, geçen sene temmuzda başlayan ön elemeler, şu bu derken doğru dürüst dinlenmeden 3 sezondur 50 maç üstünü görüyor... Fiziksel olarak da burnout duvarına vurmuş olabilir bu sezon sonuna doğru artık... Mental olarak da bizim taraftar ekstra yordu işte adamı...

Ben keremin fazla duygusal olduğunu düşünüyorum bunun 5 katı mobbing yiyenler olmuştur direk aklıma Sabri geldi mesela adam ilk parladigi günden beri kazma dendi bir sürü dalga konusu oldu bir şekilde takımda kaldı ve belli donemler ciddi katkı da verdi..
Keremin daha sogukkanli olması lazım hedef Avrupaysa orada da kimse bakmaz gozunun yaşına kimler kimler harcandı..

Biraz fazla duygusal olduğu doğrudur ama bence baskının üstesinden bu sezona kadar iyi geldi. Mesela önceki sezona da ilk 5-6 maç kötü girmişti. 1-2 maç yedek kaldıktan sonra bir anda vites arttırdı ve sezonun yıldızlarından oldu. Bu sezonki problem adam yepyeni ve zor bir mevkide fena da oynamazken 1-2 kritik Avrupa maçında kötü goller kaçırdı diye günah keçisi ve nefret objesi haline getirildi. Adam sahadayken çok fazla çatlak ses çıkmaya başladı her top kaybında her kötü şutunda... Biraz olsun kredim yok muydu hissiyatına kapıldıysa da normaldir. Sezonların birikmiş fiziksel ve mental yorgunluğu üzerine ağır gelmiş olabilir artık bu kadarı...

Ha ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Toksiklik sardı bir kere ve eğer sezona fırtına gibi girmezse (ki milli takım yorgunluğundan da sonra bence o iş zor) bu toksiklik katsayısı da artarak devam edecek. Yerine yeni güvenilir yerli kanadımızı da yetiştirdik (BAY) zaten ve artık yolları güzellikle ve iyi para kazanarak ayırabiliriz. İspanya ligi gibi bir yere giderse de bence mental resetle beraber iyi işler çıkarabilir.

Avrupa şampiyonası izliyoruz da kerem bu kötü oyunuyla bile iyi denilen bir çok oyuncudan daha iyi. Gitsin kurtarsın kendini.

Doku ve Mudryk'i bu turnuvada izlerken özellikle ulan Kerem o zaman her yerde oynar ve en az 30m eder dedirtiyor... Tamam onlar ekstrem hızları ve geldikleri yer ve pasaport etiketleri yüzünden o paraları ediyorlar elbette farkındayım ama yani hızdan önce biraz akıl arayan takım için Kerem ikisinden de öncelikli olsa gerek hissine kapılıyorum.

Muçi son 10 senede gördüğüm ilk üç en hatalı transferden biri heralde ya. Ali Koç’un ilk 2-3 senesindeki acemiliğiyle yaptığı saçmalıkları bir kenara bırakırsak. Geldiğinde de anlamamıştım şimdi de anlamıyorum. Onana’dan daha kötü transfer Bjk için.
Tek ozelligi genc olmasi 😁

Cuyper de olur dediğim gibi farketmez

Sallai taş gibi topçu rashicanın iyisi

Nelson sınır yüzünden şutingen

Kadroda ki o eşsiz mühendisliği,doğru stratejiyi,kusursuz takım bütünlüğünü,yüksek fiziki kalitenin yanı sıra tekniği de göz ardı etmemeyi fln farkettin dimi

Boşuna uzmanız demiyoruz

Kadro böyle kurulur
Tiras kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt