Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüpçülük meselesi asla düzelmez

eskiden yoktu çünkü internet yoktu. insanlar düşüncelerini küçük çevreleri ile paylaşıyordu en fazla. haliyle yayılmıyordu negatif fikirler.

şimdi öyle değil. sosyal medya sayesinde herkes geniş kitlelere duyurabiliyor kendini.

örneğin bugün bir gs taraftarı internete girdiği anda kulübüne ve oyuncusuna edilmiş bir ton hakaret okuyor. bu kişiden üç gün sonra bir şey yokmuş gibi çıkıp kendisine söven adamla aynı takımı desteklemesini bekleyemezsin. desteklemek bir yana o takımın yenilmesini ister. ve haklıdır

isterseniz 50 sene ileriye sarın ülkeyi hiç bir şey değişmeyecek.
Tv lerde bu kadar yoktu ama olay renktaş. Artık aleni şekilde tv lerde de yapıyorlar

Gidip kahve yapayım,bu twitter fblilere yasaklanır insallah

Linç yemeyeceksem ben nachoyu isterdim stoper sorunumuz olsa idi...

Benim yazdıklarım elma seninki armut olmuş

Volkanla emre gsde olsa kadıköyde milli maçta ıslıklansalar püh size kulüpçülüğüz batsın derdin,tam tersi oldu eleştireceğin şeyi sen yapmış oldun
volkan ve emre gibi bir karakter bizde olsa biz başkasına kalmadan def ederiz.

sen fbnin pislik 2 topçusu ile bizimkileri kıyaslıyon aynı kefeye koyuyorsun resmen. volkanın yemediği bok kalmadı ıslıklanması gayet doğal. mhy misal milli takımda olsa gelse arenaya ıslıklanmayacak mı? bunun nesi yanlış olacak mesala. Bir tane var mı bizden böyle yerli topçu.

Gidiyorsu karaktersizlerle karakterli topçuları aynı kefeye koyursun sonra yazdıkların mantıklı gibi elma armut işini tiye alıyorsun.

Senin yorumun tamamen polyana. Adamlar sezona damga vuran Barış Alper'i, sırf Semih'in yerine oynuyor diye bokluyorlar. Şimdi biz nasıl onlarla aynı kefede olup benzerini bizde yaptık canım adamlara bir şey denmez oluyor.

Ekonomik olarak ülke iyi bir durumda olmadığından beri ülkede sinirler ip gibi gergin ve insanlar uçta yaşıyor oldu.

ekonomi uçarken de başka sorunlar vardı

türkiye medeni bir toplum yaratma hikayesi yarım kalmış bir ülke

gerçekten şövenizm filan yapmıyorum 1938de kapandı o pencere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt