Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyin kanıtı bu emre ben anlamadım hala aynı kefeye denk etmeye çalışıyonuz valla entresanaç bak daha gürcistan maçı bile oynanmadan ferdi, arda, mert müldür filan için neler yazılmış
Arda 70 dakika az oynasa 5 milyona gidiyordu yine de serbest kalma bedelinin üzerinde gitti herif.
Bizim arda da zamanında 12 milyona gittiğinde kimse ayağı kırısın, uçağı düşsün hain demedi, çocuk edebiyle daha da çok para kazandırarak gitti. Puştluk yapıp götüm başım ağrıyor deseydi de 5e gitseydi bu kin bu öfkeye belki derdin de, çocuk hem fenere pr yaptırdı hem fazla para kazandırdı.
Oğuzhanım bence Yarma şeftali gibiBu nöbet konusu efsane başlayıp kestane olma yolunda ilerliyor.
neyin kanıtı bu emre ben anlamadım hala aynı kefeye denk etmeye çalışıyonuz valla entresan
kötü oynuyorlar mesela defoları fazla bunları yazmakta ne var.
Derhal elenmek gerekiyor, neyimize şampiyonaAvrupa şampiyonası futbolcularımızın olan piyasasını da hiç ediyor
Kerem bugün bir oyuncu Portekiz’e karşı ne kadar etkili oynayabilirse o kadar etkili oynadı. Leao saha içinde öylece dolanıyorken, Kerem baya Leao gibi oynadı.Kerem 2 metre yanındaki adam'a kaç kere pas veremedi dönüşü kontra oluyordu. Kaç sene oldu hala aynı şeyi yapıyor. Avrupa'da bu kadar sabır gösterilecegini sanmıyorum.
Ferdi'den tiksiniyorum ben ya. Milli takımda oynayıp oynamamasından bağımsız olarak. Lig dışındaki maçlarda sürekli b. gibi oynaması ama lig maçlarında her pozisyonda lehine faul çalınması, haftalarca 3 sarı kart ile kollanması vs vsaç bak daha gürcistan maçı bile oynanmadan ferdi, arda, mert müldür filan için neler yazılmış
Uyuyacağım Onurum gelişme mi var???
değil ya öyle bir olayı niye mesele edimben neyi kaçırdım anlamadım
niye fenerliler niye galatasaraylılar oynuyor muhabbeti değil mi konu
değil ya öyle bir olayı niye mesele edim
Karadayken de duyum veriyor TahamBu kardeş uçakçı değil miydi nedir bu duyum show?