Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aç bak daha gürcistan maçı bile oynanmadan ferdi, arda, mert müldür filan için neler yazılmış
neyin kanıtı bu emre ben anlamadım hala aynı kefeye denk etmeye çalışıyonuz valla entresan

kötü oynuyorlar mesela defoları fazla bunları yazmakta ne var.

Arda 70 dakika az oynasa 5 milyona gidiyordu yine de serbest kalma bedelinin üzerinde gitti herif.
Bizim arda da zamanında 12 milyona gittiğinde kimse ayağı kırısın, uçağı düşsün hain demedi, çocuk edebiyle daha da çok para kazandırarak gitti. Puştluk yapıp götüm başım ağrıyor deseydi de 5e gitseydi bu kin bu öfkeye belki derdin de, çocuk hem fenere pr yaptırdı hem fazla para kazandırdı.

renktaş sen yanlış anladın

yani arda bizden gitse reale ve aynı yetenekte olsa ve milli takımda 11 çıkmasa bizimkiler de niye oynamıyor diye ortalığı ayağa kaldırırdı diyorum

Boşta olan isimler:

Algı Sal
Derin Darbeli
Gür Büz
Selam Et
İ.Kenan Billurcu
Mete Çubukçu
Serkan Sabuncuoğlu
Mete Fizik

Kerem 2 metre yanındaki adam'a kaç kere pas veremedi dönüşü kontra oluyordu. Kaç sene oldu hala aynı şeyi yapıyor. Avrupa'da bu kadar sabır gösterilecegini sanmıyorum.
Kerem bugün bir oyuncu Portekiz’e karşı ne kadar etkili oynayabilirse o kadar etkili oynadı. Leao saha içinde öylece dolanıyorken, Kerem baya Leao gibi oynadı.

Ben de saçma pas hatalarını eleştiririm ama hiçbir ısırganlığı olmayan statik bir takımla o hataları yapıyorsun.

Hakan-Orkun ikilisi beni yaşlandırıyor

Bu adamlar buraya 10/10 yaparak geldi.

aç bak daha gürcistan maçı bile oynanmadan ferdi, arda, mert müldür filan için neler yazılmış
Ferdi'den tiksiniyorum ben ya. Milli takımda oynayıp oynamamasından bağımsız olarak. Lig dışındaki maçlarda sürekli b. gibi oynaması ama lig maçlarında her pozisyonda lehine faul çalınması, haftalarca 3 sarı kart ile kollanması vs vs

Arda için ise beni en çok irrite eden şey, adamın gerçekten müthiş bir potansiyeli olduğu ortada ama henüz bir şeyi elde etmemişken sürekli hyplenması. Normal bir pasına bile spiker orgazmı duymamız falan. Baydı artık gerçekten.

Müldür için tek kelime etmedim mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt