Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera,davi,nelson,köhn,tore,ziyech,zaha,mertens,ikardi,bats

Sağbek+os ile beraber 12 oluyo

Daha 10nosu falan var minimum, zahanın kalması biraz zor okan son 10 hafta forma vermedi adama oyuna 90+da falan aldı seni düşünmüyorum demek o sanmıyorum kalacağını
pek gidecek gibi bir hali yok

kerem giderse zaha'nın kalma ihtimali de artar

yabancı sınırının da değişeceğini düşünüyorum ayrıca

Bu hesap yanlış bilmiyosam samiyenle alakadar bi hesaptı,samiyen bunu takip edin falan diyodu

Gerçi samiyen de erdenden sonra lüe tvye döndü hiç yazmıyo bişi
Evet demisti galiba da Kolpanın teki bu ya geçen yazda biz cl gruplarina katılirsak birileri gelecek vs diye kolpa sıkmışlıgını hatırlıyorum.

günaydın - konu aşağılara kayıp gitmiş

yokluk içindeyiz (!)

Tielemans ofansif rollerde oynuyor daha çok son dönemde. Geçen sene 442de çift forvet falan oynatıyorlardı. Defansif açıdan iyi bir adam diyemeyiz kısacası.

Az bonservis isteyeceklerini de sanmıyorum.

Montella hata yaptı

Bugün tek Galatasaraylı oynatmayıp koyacaktı fener tjksporluları sahaya

Zaten kaybedeceğimiz maçta kendince bir şeyler deneyerek kendini ateşe attı

Dediğimi yapsa övdükleri adamların bir halta yaramadığını herkes görüp susacaktı.

Bizim taraftar da mal kimse kusura bakmasın, sabah akşam Arda övüyorlar ee adam 90 dk maç oynayamıyor, seneye de yedeğin yedeği olacağını bilmesine rağmen başka takıma da gitmiyor, yaptıklarından çok yapacakları varsayımıyla övülüp duruyor, sen bunu yaparsan senin topçularını da aşağılarlar.
Real Madrid futbolcusunun 1 tane mac oynayip sonra yorgunluktan sonraki maca cikamamasi komik degil mi?

Rizespordan topcu istemiyordum ama sanirim Emirhan Topcu sart oldu , Halil Dervisoglu + 1 miktar para ile transfer etsek olur

Oyle kolay olsa para vermek Arap seyhleri de ne bileyim Mbappe icin 2-3 milyar dolar verirler kanka :D
yahu ırfan ı spk ya 7 gösterip 11 e aldı ya. aynısını yapar diyorum. Gerçi Mbappe ye geçen sene verdiler ama gitmedi; miktarı hatırlamıyorum ama uçuk bir şeydi.
Mevzunun başlangıcı 25m u fener nasıl verecekten başladı. 15m fener verir üstüne koç bir şekilde halleder demiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt