Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.578
- 39.453
- 3.293
Oğuz Aydın Fenerbahçe'de
Bana gelen bilgi bu şekilde
KAP geldi Oğuz Aydın Galatasarayimiza hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz Aydın Fenerbahçe'de
KAP geldi Oğuz Aydın Galatasarayimiza hayırlı olsun
Lezzet dönerin oradayımOğuz Aydın Fenerbahçe'de
Hangisi iş bankasının oradaki miLezzet dönerin oradayım
Bilginin kaynağını gelip gösterir misin
Dua et bugünkü Gveren kotası doldu.Oğuz Aydın Fenerbahçe'de
Bu fb artıklarını böyle konusturacağımıza aslında hiç bulasmamak lazım bu oyunculara. Oğuz aydın sonuçta ilk 11 için alınmıyor ve arasan bunun gibi birçok oyuncu da bulursun. Scout ekibi de bir zahmet işe yarasın. Sonuçta bu da tek dönem parladı ve 24 yaşında.Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu:
"Oğuz Aydın'ın tapusu bende ama benim bile haberim olmadan birileri transferi gerçekleştirmiş gibi haberler çıkıyor. Talep var, Galatasaray ile görüşmeler sürüyor ama netleşen bir durum söz konusu değil."
[Ekol TV]
Yav biz Lincoln'ü aldığımız yıllarda çift haneli bonservisler astronomik olarak kabul ediliyordu, aslına bakarsan gene de ucuza sayılmazdı ama Lincoln gibi bir adam için normaldi elbet. O yüzden bunu kim dediyse saçma bir örnek olmuş.O mantikla transfer falan yapamayiz biz. Gecen gun de biri Lincoln'u 4.5 milyona almistik zamaninda diyordu o paraya yeni Lincoln bulunamaz mi falan. Her transferin kendine has sartlari ve olusan bazi gelismeler ardindan bir fiyat cikiyor ortaya. Bu bazen oynadigi lig ile, bazen oynadigi kulubun onu satmak istemesinden kaynakli, oyuncunun maasi, yani bir cok faktor birlesiyor. Torreira Arsenal'da istenmeyen adamdi, bugun Oguz Aydin bizim kendi ligimizde alinabilecek 1-2 oyuncudan biri. Baska da yok maalesef. Bunu alan ve satan da farkinda ona gore pazarlik yapiliyor.
ZaferHangisi iş bankasının oradaki mi
Kongre üyesi galiba.Bu seslendirmesi yapan mal kim. G.tunden uydurmuş işte. Fenerlidir büyük ihtimal
Hakan Hanoğlu mu. Öyle diyorlar x te. Oysa onun hayatı yalan zatenKongre üyesi galiba.
Yav biz Lincoln'ü aldığımız yıllarda çift haneli bonservisler astronomik olarak kabul ediliyordu, aslına bakarsan gene de ucuza sayılmazdı ama Lincoln gibi bir adam için normaldi elbet. O yüzden bunu kim dediyse saçma bir örnek olmuş.
Bence söylemeye çalıştığımı sen de gayet iyi anladın. Bir oyuncuya ederinden fazla bonservis verdiğin anda, bu defa talip olduğun diğer oyuncuların kulüpleri de aynı oranda beklentiye giriyor ve olmadık paralar talep ediyor. Bu iş çorap söküğü gibi. Yanlış bir bonservis ve maaş politikası zincirleme etkiye sebep olmuştur, yıllarca bunun ceremesini çektik. Son 2 senedir bunu biraz olsun kırmış gibiydik, şimdi tekrar geriye dönmemeliyiz.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi