Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.369
- 70.694
- 4.918
Kelini cilalayıp şaplak manyağı yaptığımın duyumcusu yine neler kolpalamış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete, Zaha, ZiyechHaluk Yürekli: "Ayrılacak oyuncular konusunda Zaniolo hariç yazılı teklif ulaşan oyuncu yok."
KaanTFF lisans çıkaramıyormuşuz yani gurbetçi oyuncu transfer edeceksek birileri gitmek zorunda kalacak.
4.750de buluşacagiz gibiHaluk Yürekli: "Alanyaspor 15 gün önce masaya oturduğunda 7 m euro talep etti. Galatasaray'ın teklifi 15 gün önce 3.5 m euro'ydu. Şu anda Alanyaspor 6 m euro'da Galatasaray 4 m euro'da arada 2 m euro fark var."
O kafayla hiçbirşey ispat edemez.Çok bencil ben oldum kafasında.Haluk Yürekli: "Yusuf Demir'de kendini ispat etmek istiyorum durumu varmış."
Yedek için alınacaksa bu paralar değer mi?4.750de buluşacagiz gibi
Dediğine katılırım tek bir istisna harici. O takım Galatasaray ise oyuncu tercihini Ajax'tan yana kullanmayabilir. 2 yıldır şampiyon olan takımda, İstanbul'da, Rams Park'ta oynamak isteyebilir, ülke değiştirmek istemeyebilir. Mal olarak göstermek için Ajax yerine bjk seçmeli misal.Yaw gercekten ajaxin teklifi olsa ve oguz oraya gitmek yerine türkiyede kalmayi tercih etse zaten malın önde gidenidir
Yusuf yabancı kontenjanını yediği için hiç şansı yok benceHaluk Yürekli: "Yusuf Demir'de kendini ispat etmek istiyorum durumu varmış."
Alman tribününde ki hanımefendileri gördün mü? Maçtaki.Kelini cilalayıp şaplak manyağı yaptığımın duyumcusu yine neler kolpalamış?
Değer...Yedek için alınacaksa bu paralar değer mi?
Keronun gidip gitmemesine bagli aslinda. Gitmezse gerek yok oguza, giderse kesin alinmaliYedek için alınacaksa bu paralar değer mi?
Klasik haluk ya fren açıklamasi gitmiş buna buda paso olumsuz basarak frenliyor işte zaten transferde hızlanma olmaz temmuz ortasına kadar çok fazla.halukun açıklamarına bakılırsa bizimkiler tr dışında oyuncu alamayacak çünkü çapları yok.
Acısı var,haber alamiyorhalukun açıklamarına bakılırsa bizimkiler tr dışında oyuncu alamayacak çünkü çapları yok.
Ne kadar rekabetçi bir lig olursa bizim işimize o kadar yarar en azından maçlar keyifli geçsin bu seneki gibi olmasın.Tsnin getirdiği 2 oyuncu da iyi adam bu arada. Geçen seneyle alakası olmayan bi ts olacak gibi. Onuachuyu tutup stoperleri de düzeltirlerse tamamdır gibi