Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.429
- 9.014
- 1.203
Oğuz Aydın'ı şikecilere peşkeş çekecek muhtemelen başkanı bu kadar uzaması hayrolmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaman geçiyor, gönderilmesini istediğim adamların transferilerine dair somut bir gelişme yok henüz. Zaniolo hariç haber bile çıkmıyor;
Sergio, Zaniolo, Tete, Cicaldau, Yusuf, Zaha...
Bunlar olası iyi şartlarla / az zararla elden çıkarılabilse, yönetim yeni hamleler konusunda çok rahatlardı...
İlkay ile 3 lu yapariz ortsahayi10 numarada yabancı yerimiz yokken İlkay gibi adamı sponsor bulup getirmeyen yönetimin istifasını isteriz. Bu arada sadece maaştan kurtulmak için tek hane bonservis talep etmeleri durumunda geçerli. Çift hane bons artı maaşı sadece Araplar verir, oraya da İlkay gitmez herhalde
20 yıldır burada yaşıyorum bana İstanbul’u mu anlatıyorsunAnadolu yakası en güzeli İstanbulda.anadolu hisarı,kanlica,moda
Anlatırım tabi20 yıldır burada yaşıyorum bana İstanbul’u mu anlatıyorsun
yağmur yağmadığı sürece en sevdiğim hava bu ya.Buranin havası hep İngiltere vari kasvetli ve kapalı. Sevmiyorum bu tarz ortamları ya
20 yıldır burada yaşıyorum bana İstanbul’u mu anlatıyorsun
Şu listeden Wan-Bissaka + McTominay çözsek, başka hiç transfer yapmasak bile okeyim.
İçlerinde bir tek o işe yarayabilir. 4-3-3 de sol kanat-forvet rolü verilecek olsa kalsın isterim. Çizgide kalıp sıkça defansa dönmeye çalıştıkça hücum yönü iyice törpüleniyor...zaha seneye 11
yağmur yağmadığı sürece en sevdiğim hava bu ya.
bayağı huzurlu hissediyorum böyle havalarda nedense![]()
20 yıl önce nerdeydiniz20 yıldır burada yaşıyorum bana İstanbul’u mu anlatıyorsun
Gölbaşı20 yıl önce nerdeydiniz