Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baturina'nın tots kartı baya iyiydi umarız topçuluğu da iyidir.

Icardi + Jonathan David gayet makul bir rotasyon olur. David'i bonservissiz alabilirsek Osimhen işine hiç üzülmeye gerek kalmaz. David belki bir Osimhen değil ama 1 gömlek altı denilebilir böyle bir oyuncuyu bonservissiz almak süper olurdu. Tüm bonservis bütçesini sağ bek, kaleci, stoper ve 10 numaraya ayırabiliriz bu şekilde olursa.

Icardi + Jonathan David gayet makul bir rotasyon olur. David'i bonservissiz alabilirsek Osimhen işine hiç üzülmeye gerek kalmaz. David belki bir Osimhen değil ama 1 gömlek altı denilebilir böyle bir oyuncuyu bonservissiz almak süper olurdu. Tüm bonservis bütçesini sağ bek, kaleci, stoper ve 10 numaraya ayırabiliriz bu şekilde olursa.
Üstüne romulo da gelsin rotasyona

Benim uzun süredir önerilen isimler arasında tek sıcak olduğum scout transferiydi. Como da istiyorsa yeteneklidir bu çocuk ama ne kadar eder onu kestiremiyorum
Cümleye böyle girince kafa buraya gitti

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Benim uzun süredir önerilen isimler arasında tek sıcak olduğum scout transferiydi. Como da istiyorsa yeteneklidir bu çocuk ama ne kadar eder onu kestiremiyorum
bu tarz oyuncuya 15-20ler sıkıntı, üst düzey lig tecrübesi de yok
oyuncuyu iyi biliyorum bu arada, örneğin Karadağ liginden Vasilije Adzic'i 1m'ye Juventus alıyor muhtemelen takımın 10 numarası olacak, İnter 1m'ye Slovakya'dan Luka Topalovic'İ alıyor o da seneye 11 oyuncusu olacak,
Biz neden 15-20 harcıyoruz bilemiyorum

oyuncuyu iyi biliyorum bu arada, örneğin Karadağ liginden Vasilije Adzic'i 1m'ye Juventus alıyor muhtemelen takımın 10 numarası olacak, İnter 1m'ye Slovakya'dan Luka Topalovic'İ alıyor o da seneye 11 oyuncusu olacak,
Aynen öyle. Yüksek maliyetli scout transferi bizim için en yanlış model. Biz real madrid değiliz ki 20 milyona arda güler alıp yedek oturtalım. Bi oyuncuya yüksek para vereceksek üst düzey lig ve takım tecrübesi olmalı ve daha garanti bir isim olmalı

Onlar 3-5 sene kiralık verip geliştiriyorlar çocukları. Bizim belli noktaya kadar gelişmiş adam almamız lazım. Bir de Avrupa takımları bu geri alım opsiyonlu satma işlerini becermeye başladı. Biz Anadolu takımlarına bunu yapamıyoruz çünkü en ufak para yok adamlarda. Gelen başkan cebinden bir süre koyuyor-nedeni için de tahminlerim var da dile getirmeyeyim- sonra çekip gidiyor. Futbolcu yatırımı falan yapan takım yok; yapmaya çalışan zaten finansalları kötü olduğu için transfer yasağı yiyor hemen

Aynen öyle. Yüksek maliyetli scout transferi bizim için en yanlış model. Biz real madrid değiliz ki 20 milykna arda güler alıp yedek oturtalım. Bi oyuncuya yüksek para vereceksek üst düzey lig ve takım tecrübesi olmalı ve daha garanti bir isim olmalı
Kesinlikle örneğin 3-4m'ye Kızılyıldız'dan Maksimovic'i git al 2007'li hem 2 genç oyuncu listesi için elini güçlendirir
15 gibi paralar harcayacaksak illa daha iyi 10 numaralar var

20 milyona ya tutarsa diye transfer mi yapılır?
Büyük risk olacak

Onlar 3-5 sene kiralık verip geliştiriyorlar çocukları. Bizim belli noktaya kadar gelişmiş adam almamız lazım. Bir de Avrupa takımları bu geri alım opsiyonlu satma işlerini becermeye başladı. Biz Anadolu takımlarına bunu yapamıyoruz çünkü en ufak para yok adamlarda. Gelen başkan cebinden bir süre koyuyor-nedeni için de tahminlerim var da dile getirmeyeyim- sonra çekip gidiyor. Futbolcu yatırımı falan yapan takım yok; yapmaya çalışan zaten finansalları kötü olduğu için transfer yasağı yiyor hemen
devre arası aldı Juve Adzic'i u20'de oynattı seneye de 11'de oynatacak kiralamıyor

Kesinlikle örneğin 3-4m'ye Kızılyıldız'dan Maksimovic'i git al 2007'li hem 2 genç oyuncu listesi için elini güçlendirir
15 gibi paralar harcayacaksak illa daha iyi 10 numaralar var
Gs için 10 numaraya üst düzey tecrübesi olmayan oyuncu en yanlış model olur. Dinamo zagreb'e benzemez bizde inanılmaz bir baskı var kaldıramıyorlar, 11 kişi kapanan kasap gibi savunmalar çıkıyor karşılarına. Sara bile kaldıramadı beklentinin altında kaldı ki 10 numara çok daha zor bir bölge. Yedeğe ucuza al barış gibi geliştir ilk 11 oyuncusu haline getir sonraki sezon, baskıya da alışmış olur zamanla

Baturina'yı izlemedim hiçbir fikrim yok kendisi ile ilgili fakat Como varken bize geleceğini pek sanmıyorum ikna edebilecek kimse de yok bizim beceriksiz yönetimde.He Gardi'nin işleriyse bilemem.Diğer yandan Temmuz sonuna kadar transfer yapmayacağımız gerceği de var artık bu konuda beni manyak ettikleri için hiçbir şekilde transfer haberlerine inanmıyorum Temmuz'a kadar

Jonathan david bizim ihtiyacimizi karsilamaz

Bize daha atletik bir forvet lazim

Kötü oyuncu degil tabi ki ama bizim aradigimiz profil degil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt