Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.295
- 13.609
- 1.998
Bu cocuk tutarsa hep bu tarz transfer yaparız, ama tutar mıbu oyuncuya hiç sıcak değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cocuk tutarsa hep bu tarz transfer yaparız, ama tutar mıbu oyuncuya hiç sıcak değilim
Benim uzun süredir önerilen isimler arasında tek sıcak olduğum scout transferiydi. Como da istiyorsa yeteneklidir bu çocuk ama ne kadar eder onu kestiremiyorumbu oyuncuya hiç sıcak değilim
Biz ne iyi çocuklar gördük bu ligde kayıp giden. Böyle süt çocuklarını çizerler bu kasap ligdeBaturina iyi çocuk
Üstüne romulo da gelsin rotasyonaIcardi + Jonathan David gayet makul bir rotasyon olur. David'i bonservissiz alabilirsek Osimhen işine hiç üzülmeye gerek kalmaz. David belki bir Osimhen değil ama 1 gömlek altı denilebilir böyle bir oyuncuyu bonservissiz almak süper olurdu. Tüm bonservis bütçesini sağ bek, kaleci, stoper ve 10 numaraya ayırabiliriz bu şekilde olursa.
Cümleye böyle girince kafa buraya gittiBenim uzun süredir önerilen isimler arasında tek sıcak olduğum scout transferiydi. Como da istiyorsa yeteneklidir bu çocuk ama ne kadar eder onu kestiremiyorum
bu tarz oyuncuya 15-20ler sıkıntı, üst düzey lig tecrübesi de yokBenim uzun süredir önerilen isimler arasında tek sıcak olduğum scout transferiydi. Como da istiyorsa yeteneklidir bu çocuk ama ne kadar eder onu kestiremiyorum
Aynen öyle. Yüksek maliyetli scout transferi bizim için en yanlış model. Biz real madrid değiliz ki 20 milyona arda güler alıp yedek oturtalım. Bi oyuncuya yüksek para vereceksek üst düzey lig ve takım tecrübesi olmalı ve daha garanti bir isim olmalıbu tarz oyuncuya 15-20ler sıkıntı, üst düzey lig tecrübesi de yok
oyuncuyu iyi biliyorum bu arada, örneğin Karadağ liginden Vasilije Adzic'i 1m'ye Juventus alıyor muhtemelen takımın 10 numarası olacak, İnter 1m'ye Slovakya'dan Luka Topalovic'İ alıyor o da seneye 11 oyuncusu olacak,
Biz neden 15-20 harcıyoruz bilemiyorum
Onlar 3-5 sene kiralık verip geliştiriyorlar çocukları. Bizim belli noktaya kadar gelişmiş adam almamız lazım. Bir de Avrupa takımları bu geri alım opsiyonlu satma işlerini becermeye başladı. Biz Anadolu takımlarına bunu yapamıyoruz çünkü en ufak para yok adamlarda. Gelen başkan cebinden bir süre koyuyor-nedeni için de tahminlerim var da dile getirmeyeyim- sonra çekip gidiyor. Futbolcu yatırımı falan yapan takım yok; yapmaya çalışan zaten finansalları kötü olduğu için transfer yasağı yiyor hemenbu tarz oyuncuya 15-20ler sıkıntı, üst düzey lig tecrübesi de yok
oyuncuyu iyi biliyorum bu arada, örneğin Karadağ liginden Vasilije Adzic'i 1m'ye Juventus alıyor muhtemelen takımın 10 numarası olacak, İnter 1m'ye Slovakya'dan Luka Topalovic'İ alıyor o da seneye 11 oyuncusu olacak,
Biz neden 15-20 harcıyoruz bilemiyorum
Kesinlikle örneğin 3-4m'ye Kızılyıldız'dan Maksimovic'i git al 2007'li hem 2 genç oyuncu listesi için elini güçlendirirAynen öyle. Yüksek maliyetli scout transferi bizim için en yanlış model. Biz real madrid değiliz ki 20 milykna arda güler alıp yedek oturtalım. Bi oyuncuya yüksek para vereceksek üst düzey lig ve takım tecrübesi olmalı ve daha garanti bir isim olmalı
devre arası aldı Juve Adzic'i u20'de oynattı seneye de 11'de oynatacak kiralamıyorOnlar 3-5 sene kiralık verip geliştiriyorlar çocukları. Bizim belli noktaya kadar gelişmiş adam almamız lazım. Bir de Avrupa takımları bu geri alım opsiyonlu satma işlerini becermeye başladı. Biz Anadolu takımlarına bunu yapamıyoruz çünkü en ufak para yok adamlarda. Gelen başkan cebinden bir süre koyuyor-nedeni için de tahminlerim var da dile getirmeyeyim- sonra çekip gidiyor. Futbolcu yatırımı falan yapan takım yok; yapmaya çalışan zaten finansalları kötü olduğu için transfer yasağı yiyor hemen
Gs için 10 numaraya üst düzey tecrübesi olmayan oyuncu en yanlış model olur. Dinamo zagreb'e benzemez bizde inanılmaz bir baskı var kaldıramıyorlar, 11 kişi kapanan kasap gibi savunmalar çıkıyor karşılarına. Sara bile kaldıramadı beklentinin altında kaldı ki 10 numara çok daha zor bir bölge. Yedeğe ucuza al barış gibi geliştir ilk 11 oyuncusu haline getir sonraki sezon, baskıya da alışmış olur zamanlaKesinlikle örneğin 3-4m'ye Kızılyıldız'dan Maksimovic'i git al 2007'li hem 2 genç oyuncu listesi için elini güçlendirir
15 gibi paralar harcayacaksak illa daha iyi 10 numaralar var