- 24 Mayıs 2009
- 17.296
- 20.268
- 2.643
Odegaard varMartinelli ve saka varken (gitmiyorsa martinelli) bilemedim o denklemi.
Gerci 10 da oynuyor, Gyokeres ile Sane enterasan eklenti olur Arsenal adina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Odegaard varMartinelli ve saka varken (gitmiyorsa martinelli) bilemedim o denklemi.
Gerci 10 da oynuyor, Gyokeres ile Sane enterasan eklenti olur Arsenal adina
varmis daha alirlar biriniSanirim ayin 10'u son gun.
Yarın akşama yetiştirmeleri lazımvarmis daha alirlar birini
Koduğumun görgüsüz kulübü. Alıp ne yapacak sanki, altı üstü zurna cup verecekler size10 numara için Al-Hilal, son bilgilere göre Manchester City'den Bernardo Silva'yı transfer etmeye çalışıyor. [@Santi_J_FM]
Onun onune koyar mi diye baktim bir an. Oodegard'a da ayri hayranim dar alanda epik yonetiyor hucum hattiniOdegaard var
satarlarsa napacagızDursun Özbek Al Hilal'in en değerli oyuncusuna blöf bir teklif yapsın. Eğlenelim biraz.
Vize ile işimiz yok çok şükürkapıda vize mi hocam
selam
yedekte beklettikleri biri vardir illa kiYarın akşama yetiştirmeleri lazım
Malcom iyi diyordum ama taraftarları memnun değil. CWC sonrası değiştireceklermiş adam bulurlarsaDursun Özbek Al Hilal'in en değerli oyuncusuna blöf bir teklif yapsın. Eğlenelim biraz.
Bi resmi gorusme izni yazisiDursun Özbek Al Hilal'in en değerli oyuncusuna blöf bir teklif yapsın. Eğlenelim biraz.
Alıp aynı paraya rakibine kiralayacağız.satarlarsa napacagız