Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.957
- 22.705
- 1.388
Daha bi de Slonina falan var aslında. U21'de kim bilir kaç kaleci vardırChelsea kaleci fetişi olan bi kulüp. Şimdi de Milanın kalecisine göz diktiler.
Ekli dosyayı görüntüle 290080
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bi de Slonina falan var aslında. U21'de kim bilir kaç kaleci vardırChelsea kaleci fetişi olan bi kulüp. Şimdi de Milanın kalecisine göz diktiler.
Ekli dosyayı görüntüle 290080
Sadece osimeni değil kimseyi alamadılar. 5-6 herif reddetti. Bir tek osimende aşırı ısrar etti puştlar.Araplar parayla herkesi satın alamayacağını anlamış oldu, Osimhen vasıtasıyla iyi bir ders aldılar.
Bir kez daha helal olsun Osimhen
Orada bir dalavere dondu kesin yav, herifler futbol okulu misali aldikca adam alip sirkulasyonla döndürüyor yani 3 yildirAmerikalı birilerinin yer aldığı konsorsiyuma satmadılar mı? Hatta tepedeki adam beyzbolcu ne işi var fubolda demişlerdi.
Zaten Sane Dünya kulüpler kupasında oynayacak o yüzden acele sonuçlanaacak bir şey olmaz herhalde.Sane ben Fener’e gitmiyorum diye reddedip bizle masaya oturursa teklif bir miktar daha artar da bunlarla dalaşa girmeye gerek yok. Belki 10 gün sonra imzalarla gidecekler, Ali teklifleri geri çekecek falan. Bekleyelim Sane konusunda
Arabı şeçmesinde ,kırgınlık olmasın peşindeyizosimhen arapları reddediyor diye niye seviniyoruz anlamadım adam bize gelmeyecek belli ki
Bidaha teklif yaparsanız şerefsizsiniz. Yeter lanVictor Osimhen, Al-Hilal'i bir kez daha reddetti. (Di Marzio)
Dondurma, şövalye. Nasil en iyi 2 rts.Chelsea 1 sene sozlesmesi kalan kaleciyi 18e aldı.16ya alıp ligue1 in en iyi 2 kalecisinden biri olan 26 yaşındaki kalecisini 15e vermeyecektir hayal aleminden çıkın biz gibi enayi değil çoğu kulüp ucuza oyuncu vermez.Aynen 10 taksitle 10a verecekler petrovici
Vermez o paraya 16ya aldı zaten adam tek kolunu kaybetmedi aksine performansı iyiydi burda yaşı da gençAlınırken opsiyonu belli olur zaten kiralama bedeline göre 15-20 civarı olur.
Daha bi de Slonina falan var aslında. U21'de kim bilir kaç kaleci vardır
Olsun. Onları reddetmesi ayrı bir zevkosimhen arapları reddediyor diye niye seviniyoruz anlamadım adam bize gelmeyecek belli ki
bi tek slonina varmışBunlar tırt sanki
Ekli dosyayı görüntüle 290082

osimhen arapları reddediyor diye niye seviniyoruz anlamadım adam bize gelmeyecek belli ki.
Sadece CL olarak bakmamak lazım orası PL basketboldaki NBA gibi.Osi bizim yerimize newcastle i niye secsin.
Iki takimda CL biletli eyv ama kupa alamayacak yuzde 99.9.
Burdaki ortam neresi, newcastle neresi.
Mantikli gelmiyir bana newcastle opsiyonu