Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Osimhen’in Al Hilal’i ret etmesinin sebebinin Drogba olduğunu söylüyorlar. Ne kadar doğru bilinmez.

Araplar parayla herkesi satın alamayacağını anlamış oldu, Osimhen vasıtasıyla iyi bir ders aldılar.

Bir kez daha helal olsun Osimhen
Sadece osimeni değil kimseyi alamadılar. 5-6 herif reddetti. Bir tek osimende aşırı ısrar etti puştlar.

osimhen arapları reddediyor diye niye seviniyoruz anlamadım adam bize gelmeyecek belli ki

Chelsea 1 sene sozlesmesi kalan kaleciyi 18e aldı.16ya alıp ligue1 in en iyi 2 kalecisinden biri olan 26 yaşındaki kalecisini 15e vermeyecektir hayal aleminden çıkın biz gibi enayi değil çoğu kulüp ucuza oyuncu vermez.Aynen 10 taksitle 10a verecekler petrovici

Sane ben Fener’e gitmiyorum diye reddedip bizle masaya oturursa teklif bir miktar daha artar da bunlarla dalaşa girmeye gerek yok. Belki 10 gün sonra imzalarla gidecekler, Ali teklifleri geri çekecek falan. Bekleyelim Sane konusunda
Zaten Sane Dünya kulüpler kupasında oynayacak o yüzden acele sonuçlanaacak bir şey olmaz herhalde.

Chelsea 1 sene sozlesmesi kalan kaleciyi 18e aldı.16ya alıp ligue1 in en iyi 2 kalecisinden biri olan 26 yaşındaki kalecisini 15e vermeyecektir hayal aleminden çıkın biz gibi enayi değil çoğu kulüp ucuza oyuncu vermez.Aynen 10 taksitle 10a verecekler petrovici
Dondurma, şövalye. Nasil en iyi 2 rts.

Daha bi de Slonina falan var aslında. U21'de kim bilir kaç kaleci vardır

Bunlar tırt sanki
1749503297032.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt