Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.817
- 1.161
- 2.063
30 yas 15 sene oncenin 27 si bence. Su anda 35-36 ya kadar normal oynuyorlar ciddi bir Problem yoksa30 yaşına gelecek saneye yıllık 12 asla vermem.Onu hak edecek oyuncu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yas 15 sene oncenin 27 si bence. Su anda 35-36 ya kadar normal oynuyorlar ciddi bir Problem yoksa30 yaşına gelecek saneye yıllık 12 asla vermem.Onu hak edecek oyuncu değil.
Arsenal kaptıAl gel kepayı ya 5m mu ne istiyolarmış
Resmileşti miArsenal kaptı
Ornstein girdiResmileşti mi
O zamanOrnstein girdi
Alemin en güvenilir muhabiri
Biter o transfer
İstatisğe gerek adamın 2 maçını izledim bu sezon, ayağa nokta pas atıyor. Bizim stoperlerden iyiŞimdi istatistik karıştırdım biraz, uzun pas dışında Petroviç > Şövalye bu sezon
Donnarumma sezonun genelinde kötüymüş özellikle ligde
kral sen iki maçını izlediğini daha önceden niye söylemiyosunİstatisğe gerek adamın 2 maçını izledim bu sezon, ayağa nokta pas atıyor. Bizim stoperlerden iyi
Her şeyde iyi herifAyagi iyi olmasi ekstra bir marifet ama bir kaleci icin daha önemli noktalar var
Yan toplarda nasil mesela cizgi de mi kaliyor yoksa cesaret edip cikiyor mu
Uzaktan sutlarda zayif bir noktasi varmi
Karsi karsi’ya pozisyonlarda nasil pozisyon aliyor
Defans arkasina atilan toplarda kale’yi terk etme hizi iyi mi
Bunlar bana göre cok daha önemli,muslera’nin da ayagi mükemmel degildi ama adam basarilari ile tarih yazdi
gün aşırı reddeden bir osimhen ve reddedilen bir al hilal olay iyice hobiye dönmek üzereVictor Osimhen, Al-Hilal'i bir kez daha reddetti. (Di Marzio)
Her şeyde iyi herif
Liberoluk (süpürme vs.)
Hava
Şut engelleme
Pas yüzdesi
Çoğunda yüzde doksanlık percentileda
Belki de çok iyi bir sezon geçirmiştir her zamanki standardı bu değildir ama kağıt üstünde mükemmel bi kaleci