Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al Ahli, Saint Maximin'i satmak için resmi teklif bekliyor. (Arriyadiyah)

çok fena Trabzon kokuyor bu adam

Şimdi istatistik karıştırdım biraz, uzun pas dışında Petroviç > Şövalye bu sezon

Donnarumma sezonun genelinde kötüymüş özellikle ligde

Bir Allah kulu da demedi ki zamanında bu fener Mou ya 15 milyon verdi bu para çok. Ya da sane ye 15-20 milyonlar teklif ediyor bu para çok. Herkes Osi ye verilecek parayı sorguluyor. En adından denenmiş arama veriyoruz bu parayı…

Bir de Türkiye şartlarında bu paralar çok çok denip duruyor… arkadaş bu para çok evet biz de biliyoruz da bir yandan da Avrupa da başarı istiyoruz. Avrupa gibi olacaksak onlar kadar bu işe yatırım yapmalı değil miyiz? Burada yanlış olan bizim takımların gelirlerinin az olması… oturup onu çözmek lazım. Ama bu adamlar bu lige gelmezse zaten herşey eski düzen devam edecek…

Valla ben yıllardır şunu görüyorum bu ülkede şike yapan takımlar hala bu ligde tutuluyorsa bu paralar harcandığı halde bu takımlar batmıyorsa bundan sonra da batmaz. Bir şekilde devlet yardım ediyor bu 3-4 takıma…

Ayağı iyi kaleci çok önemli yaw. Bu sene Günayın oynadığı maçlarda çatır çatır geriden oyun kurduk yabancı kaleci alacaksak da ayağının temizliğine dikkat etmek lazım

Fb kadar salak kulüp zor bulunur onlara bir şey demeye gerek yok da saneye biz hangi akla hizmet 10m teklif ettik acaba yav lamine yamal mi alıyoruz

Ayagi iyi olmasi ekstra bir marifet ama bir kaleci icin daha önemli noktalar var

Yan toplarda nasil mesela cizgi de mi kaliyor yoksa cesaret edip cikiyor mu

Uzaktan sutlarda zayif bir noktasi varmi

Karsi karsi’ya pozisyonlarda nasil pozisyon aliyor

Defans arkasina atilan toplarda kale’yi terk etme hizi iyi mi

Bunlar bana göre cok daha önemli,muslera’nin da ayagi mükemmel degildi ama adam basarilari ile tarih yazdi

Ayagi iyi olmasi ekstra bir marifet ama bir kaleci icin daha önemli noktalar var

Yan toplarda nasil mesela cizgi de mi kaliyor yoksa cesaret edip cikiyor mu

Uzaktan sutlarda zayif bir noktasi varmi

Karsi karsi’ya pozisyonlarda nasil pozisyon aliyor

Defans arkasina atilan toplarda kale’yi terk etme hizi iyi mi

Bunlar bana göre cok daha önemli,muslera’nin da ayagi mükemmel degildi ama adam basarilari ile tarih yazdi
Her şeyde iyi herif

Liberoluk (süpürme vs.)
Hava
Şut engelleme
Pas yüzdesi

Çoğunda yüzde doksanlık percentileda

Belki de çok iyi bir sezon geçirmiştir her zamanki standardı bu değildir ama kağıt üstünde mükemmel bi kaleci

Petrovic 10 yıl kaleci aratmaz hissiyatına sahibim.

Sağ bek sol stoper transferleri de bu yaş civarında olmalı.

İlerisi için özellikle #10a tecrübe şart.

Her şeyde iyi herif

Liberoluk (süpürme vs.)
Hava
Şut engelleme
Pas yüzdesi

Çoğunda yüzde doksanlık percentileda

Belki de çok iyi bir sezon geçirmiştir her zamanki standardı bu değildir ama kağıt üstünde mükemmel bi kaleci

Yanlis anlamadiysam petrovic’in istatistiklerden bahsediyorsun

Benim yorumum genel herhangi bir kaleci icin idi

Ama tabi petrovic’in istatistikler önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt