Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 basıp +5 de verip maignanin aklını çelemez miyiz kaleci 15 üstü de çok normalde de maignan için değer

Ilk sezonunda 4-2-3-1 oynadi yani dortlu savunmada oynama aliskanligi var.

Gectigimiz sezon ama 3-4-1-2 gibi oynadilar.
O adam net 3lunun sol kenar oyuncusu ice doğru daha iyi savunma yapmasi da bu sene ona kanaat getirdim ben.4lu oyuncusu da değil kesinlikle 3lunun sağında oynayayinca da kayıplarda hep solda oynadığı birkaç maçta beğendim sadece

1000069376.webp

Bizim @Danyal Artemis 'in arabası

Kotarskiyi beğenmiyor arkadaşlar ama bizim maçta gayette iyi oynadı. Kk ye gol yiyince bide bizim atmosferle dağıldı. Açıkçası asla kötü kaleci demem. Yeterli maaliyeti çok olmasın. Girilmeyecek bi adam değil

alıntı yapmadım çünkü sadece sana yazmıyorum

sadece kaleci de değil her oyuncuya aynı

bu kaleci 20 ise o zaman uğurcan 50

sonuçta avrupa yarı finalisti milli takımın kalecisi
oyuncuların değerini takım başarısı belirlemez

yaşları, bireysel performansları, mevcut form durumları, kontratları ve bonervisine sahip olan kulüpler belirler

Kotarskiyi beğenmiyor arkadaşlar ama bizim maçta gayette iyi oynadı. Kk ye gol yiyince bide bizim atmosferle dağıldı. Açıkçası asla kötü kaleci demem. Yeterli maaliyeti çok olmasın. Girilmeyecek bi adam değil
Iste bu yuzden almayacaksin bu tarz kalecileri. Bize bu stres ve baski altinda ayakta durmayi bilen biri elzem. Mentali iyi olacak.

kaleye psg'in yedek rus kalecisini kiralarız gibi bence.

ismi çıkan oyunculardan hiçbirinin olacağına ihtimal vermiyorum.

Ter Stegen'in net maasi 4 milyon euro seviyesindeymis.

Galatasaray, Milan Skriniar'ın transferi için PSG ile görüştü. Fransız kulübü, 10 milyon euroluk bir fiyat belirledi. (Sport24)

3lü formasyona gecersek iyi olur

skriniarı kiralık alamadık bonservisiyle nasıl alacağız yav 12 milyon € net yıllık istiyordu hadi 7-8 e düşsün yine çok fazla ona verilmez o yıllık , fenere çakmak için bizimkileri kullanıyorlar muhtemelen yine

Kötü kaleci değil zaten.

Ama büyük takım kalecisi de değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt