Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.685
- 14.530
- 2.623
Sağ beke Boey'i kiralarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk sezonunda 4-2-3-1 oynadi yani dortlu savunmada oynama aliskanligi var.Verona 3-5-2 oynayan bir takim
55 tane sag bek almaya devam edecegiz gibi duruyor
O adam net 3lunun sol kenar oyuncusu ice doğru daha iyi savunma yapmasi da bu sene ona kanaat getirdim ben.4lu oyuncusu da değil kesinlikle 3lunun sağında oynayayinca da kayıplarda hep solda oynadığı birkaç maçta beğendim sadeceIlk sezonunda 4-2-3-1 oynadi yani dortlu savunmada oynama aliskanligi var.
Gectigimiz sezon ama 3-4-1-2 gibi oynadilar.
oyuncuların değerini takım başarısı belirlemezalıntı yapmadım çünkü sadece sana yazmıyorum
sadece kaleci de değil her oyuncuya aynı
bu kaleci 20 ise o zaman uğurcan 50
sonuçta avrupa yarı finalisti milli takımın kalecisi
Iste bu yuzden almayacaksin bu tarz kalecileri. Bize bu stres ve baski altinda ayakta durmayi bilen biri elzem. Mentali iyi olacak.Kotarskiyi beğenmiyor arkadaşlar ama bizim maçta gayette iyi oynadı. Kk ye gol yiyince bide bizim atmosferle dağıldı. Açıkçası asla kötü kaleci demem. Yeterli maaliyeti çok olmasın. Girilmeyecek bi adam değil
Livakovicin yedegi adam. Baska soze gerek varmi?Kotarskiyi beğenmiyor arkadaşlar ama bizim maçta gayette iyi oynadı. Kk ye gol yiyince bide bizim atmosferle dağıldı. Açıkçası asla kötü kaleci demem. Yeterli maaliyeti çok olmasın. Girilmeyecek bi adam değil
Sanki onu alacagiz gibi , sence?Ter Stegen'in net maasi 4 milyon euro seviyesindeymis.
Kötü kaleci değil zaten.Kotarskiyi beğenmiyor arkadaşlar ama bizim maçta gayette iyi oynadı. Kk ye gol yiyince bide bizim atmosferle dağıldı. Açıkçası asla kötü kaleci demem. Yeterli maaliyeti çok olmasın. Girilmeyecek bi adam değil