- 24 Mayıs 2009
- 17.290
- 20.259
- 2.643
Cris...Bizde ne zaman hızlı stoper oldu :Ulfalushi,MArcao ,Popescu vs vs vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cris...Bizde ne zaman hızlı stoper oldu :Ulfalushi,MArcao ,Popescu vs vs vs.
Yedek dediğin de iyi olmalı. En azından genç ve potansiyelli. Tabi sadece lig diyorsan Okay'a bile gerek yok.Yedek?
Hocam tek derdin bu olsun.Beklerin berbat "Eren sonrası değil öncesi Avrupa için" orta sahan folluktu torreira lemina yoktu "Avrupa için konuşuyorum" çocuklar defansta ne yapsınlar .Beklerin mıntıkası otobana dönmüş senin bir tek derdin Abdülkerim olsun.Böyle derde can kurban maşallah filan tak olurmu.Abdülkerim gerçekten ağır. Ilk anda vurdu vurdu sonrası yok.
Cimbom'a Bundesliga + Alman aşısı (abartalım)Stegen
Mukiele Davinson Pavlovic Eren
Torreira Lemina
Barış Sane Yunus
Hojlund
Benden okey
Bariz hatalar da yapmaya başladı. Özellikle topu oyuna sokma konusunda tercihleri sıkıntılı.Ter Stegen'i bir dönem Neuer'den iyi buluyordum. Sapık iyi dönemleri oldu. Son Almanya-Fransa maçında da çok iyiydi. Ama sakatlık ve istikrarsızlık mevzusundan Barça bıktı galiba.
Osimhen neredeStegen
Mukiele Davinson Pavlovic Eren
Torreira Lemina
Barış Sane Yunus
Hojlund
Benden okey
Kotu diyen var, bizim icin cok iyi diyen de.Barca gerçekten bonservis falan istemiyorsa oluru var bu işin ama son durumu nasıl?
Kerem transfermi yapıyor
Pek akılda kalmadı .Sol stopermiydi ?Unuttum biran çok kalmadı zaten.Cris...
Bonservissiz Ter Stegen işine girilebilir. Neden girdik demem şahsen.Kotu diyen var, bizim icin cok iyi diyen de.
Onun disinda herif hala Alman MT kalecisi yani daha iyisi isteniyor olabilir ama ne kadar paraya? Bunlari da hesap etmek lazim.
su petrovicin hic mi oluru yok yawBonservissiz Ter Stegen işine girilebilir. Neden girdik demem şahsen.
Mason Okan kanıma girdi. Peynir karpuz yerken kadro kurdum ama eksik.
Günay ( para bitti)
Davinson Skrinar Xxx
Xxx Lemina Frenky Eren
----- Messi --------
Osimhen J. David
Xxx'lerin birine Davinson'un benzeri, diğerine Dumfries gibi birini bulsak fena olmaz.
Yok Kaan'in sozlesmesi gecen ay 2027 yilina kadar uzatildiydi ama suan o 2028 olarak guncellenmisKerem transfermi yapıyor
5 kiralama +15 zorunlu yap verirler. Lakin buna girmek istenmiyor olunabilir.su petrovicin hic mi oluru yok yaw
2m kiralama 15 zorunlu yapsak