Emrah Bodur
Cezalı
- 2 Haziran 2025
- 194
- 84
- 28
yoo forumdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo forumdan
Mükemmel olur 3-4 sene kafamız rahat eder en az 37-38 e kadar götürür taş gibiStegen işi olursa şahane olur
Sabah dedim İtalyan kulüpleri -bilançado juve 88 milyon içeride en iyi durumu olan internet 67 milyon içeride onlar bu transfere girmez özellikle juvenin çok üst düzey satış yapabileceği oyuncusuda yok fazla şuandaSky Sport muhabiri Luca Marchetti: "Osimhen'in Juventus hücum hattı için artık canlı bir seçenek olduğunu düşünmüyorum. Maliyetler ve maaş açısından, bugün Comolli'nin politikasıyla bu mümkün değil. Ve Kolo Muani’nin takımda kalması da bunu doğruluyor."
Pavlovic aleksandro iyi ama pavlovic elit potansiyelaleksandro mu pavlovic mi
ikisini de alma durumumuz olsa
İmkansız laSa @Hayri Cund ağabey
Kaleye Ter Stegen
Stopere Pavlovic
Kanada Sane
İlk kampa kadar nasıl hamleler olur?
Pavlovic saflarında olsam da alexandro daha garanti toplu gibi gelmekte.aleksandro mu pavlovic mi
ikisini de alma durumumuz olsa
Hangisi kanka?İmkansız la
Elimizde üç tane 6-8 oynayan adam var chaka yedek için maliyetli ve lüks olur 11 dede olmaz bizim patlama yapmamış bitane b2b adam bulmamız lazım Afrika’nın ücra köylerinden falanGüney Amerikalı bir adet kaleci
Boey kiralık
Xhaka
Sağ ve solda oynayabilen bir kanat
Osimhen
Sa @Hayri Cund ağabey
Kaleye Ter Stegen
Stopere Pavlovic
Kanada Sane
İlk kampa kadar nasıl hamleler olur?
Norwichliler ilk senesinde inişli çıkışlı performans gösterdi sonradan rolünü oturtup istikrarlı şekilde iyi oynadı falan diyorlardi. Sabretmek lazım aslında haklısın çevresi geliştikçe saranin performans da yükselebilir. Kalite net var da bu sakatlık sonrası ben azim göremedim çok o üzdü bir de net fiziken geriye gidiş var o da hoş değil
Evet biraz futbol;